Dan planete Zemlje na ranču ,,Medoks“

0

Juče je na ranču Medoks održana radna akcija povodom Dana planete Zemlje. Volonteri svih uzrasta okupili su se kako bi sredili ranč, pokupili smeće ali i posadili biljke koje će ulepšati ovo mesto. Sledili su primer eko organizacija koje su nedavno posadile više desetina hiljada košarastih vrba u Pranjanima, pa  su tako juče u konjušnici na Budžinom brdu posadili preko hiljadu stabljika ove vrste.

Ovo nije prva akcija, na ovom mestu, često se održavaju akcije ovog tipa kao i različita zanimljiva dešavanja koja su uvek dostupna za posetioce svih generacija koji vole životinje i prirodu.
,,Ljubitelji konja Medoks“ je udruženje građana koje se brine o napuštenim psima i konjima, i zahvaljujući volonterima kao i donacijama dobih ljudi, već dve i po godine uspevaju da održe ovu priču.
Ideja je da se napravi sigurno utočište za ove životinje, kao i lepo mesto gde će ljudi moći da uživaju u društvu krznatih prijatelja.
Svako ko želi, može se priključiti volonterima ili pomoći novčanom donacijom na račun: Dinarski račun – 330-0000019001302-76 Credit Agricole banka ,,Ljubitelji Konja Medoks“ Jagodina

 

Prethodni tekstDvojica mladića pala sa bedema Petrovaradinske tvrđave, jedan poginuo
Sledeći tekstU jagodinskom zoo vrtu mališani obeležili Dan planete Zemlje

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime