JAGODINA – ŠAMPION TURIZMA ZA 2015.

0

Grad Jagodina je od juče bogatiji za još jedno vredno priznanje. Radi se o velikom peharu i ujedno najprestižnijoj nagradi -„Šampion turizma za 2015.god“ za unapredjenje turistickih sadrzaja i atraktivnost turisticke destinacije na 48. Međunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu.

valentina djordjevic„Naša četiri objekta Muzej voštanih figura, akva park , ZOO vrt i izletište „Potok“ , dobitnici su velike zlatne medalje za visoki kvalitet turističkog objekta i usluge u njemu. Takođe i jagodinski hotel Hill, dobitnik je ove vredne nagrade. Mogu slobodno reći da su ova priznanja samo potvrda da je grad Jagodina vodeći lider u turizmu u Srbiji, pa i šire. Turistička organizacija grada Jagodina ima izuzetnu promociju na ovogodišnjem 48. Sajmu turizma u Novom Sadu, koji traje od 8-10. oktobra. Učestvuje preko 100 izlagača iz Srbije, Austrije, Hrvtske, Slovenije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine. Naš štand je posetio ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajic, koji je ujedno i otvorio ovogodišnji Sajam turizma, a posetioci koji su bili zainteresovani za naše turističke programe i poslovnu saradnju, dobili su sve iscrpne informacije od naših promotera na štandu Turisticke organizacije grada Jagodina“ rekla je direktorka Turističke organizacije Jagodina Valentina Đorđević.

Zlatnu medalju dobio je i Hill hotel o čemu možete pročitati ovde.

Jagodinu je ove godine posetilo 400.000 turista, a preko leta svi hoteli su bili puni, izjavio je predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković.

 

Prethodni tekstPARAĆINSKI „KANAL M“ – ČLANICA NOVE TELEVIZIJSKE MREŽE SRBIJE
Sledeći tekstZAPISI IZ PRIZEMLJA: OD IZVORA DVA PUTIĆA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime