GORAN MILANOVIĆ: UMORAN SAM OD SVEGA!

0

Predsednik Jagodine Goran Milanović već je bio viđen na mestu prvog čoveka Zajednice. Dan uoči izbora u Staroj Pazovi Milanović je imao pismenu podršku čak 11 klubova. Međutim, u toku noći i jučerašnjeg pre podneva, praktično nekoliko sati pre sednice, dogodio se veleobrt. Pred članove Skupštine izašao je samo jedan kandidat – Zoran Šćepanović, predsednik Vojvodine.

Goran Milanović nije krio razočarenje.

– U ovakvom ambijentu gde su klubovi podeljeni gde nema opšteg jedinstva, odlučio sam da povučem kandidaturu, kazao je Milanović. Interesuje me samo fudbal. Ako kao predsednik jednog kluba, koji je danas jedan od najstabilnijih u Srbiji, nisam dostojan da predvodim Zajednicu, onda zaista ne znam u čemu je problem. Nije ovo prvi put da se klubovi dele, dosta mi je lobiranja. Umoran sam od svega. Prihvatio sam kandidaturu iz samo jednog razloga, jer sam smatrao da iskustvom, mogu da pomognem u rešavanju nagomilanih problema. Međutim, očigledno da je to nekome zasmetalo.

Na Milanovićevoj strani bili su predstavnici Partizana, čačanskog Borca, Voždovca, Novog Pazara, Mladosti iz Lučana i Donjeg Srema, koji nisu ni želeli da prisustvuju sednici, već su u drugoj sali, čekali već viđeni scenario. Praktično izborna Skupština, za koju neki tvrde da nije održana po Statutu Zajednice, trajala je nešto više od pola sata. Zoran Šćapanović, predsednik Vojvodine izabran je za novog predsednika ovog fudbalskog tela.

– Želim da budem neko ko će ujediniti sve klubove, kazao je Šćepanović. Jednostavno ne postoje razlozi zbog kojih bi se delili. Očekuje nas puno posla.

Šćepanoviću nije zasmetalo što je pobedu odneo sa samo pedset posto glasova, jer je od devet prisutnih klubova na sednici predstavnik Čukaričkog bio uzdržan. Jučerašnji sastanak u Staroj Pazovi je po svemu sudeći otvorio nove teme u srpskom fudbalu. Jer, kako je moguće da se ljudi bukvalno otimaju za fudbalsku vlast a da u Srbiji nema kluba u našem najjačem rangu takmičenja koji nije u milionskim dugovanjima.

izvor Politika

Prethodni tekstKOMŠIJE KAŽU DA JE NASILNIK UBIO 100 KONJA DO SADA! (VIDEO)
Sledeći tekstPRONAĐENO TELO MLADIĆA NA RUSKOM GROBLJU

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime