DECA BILA UMAZANA MAJČINOM KRVLJU

0

Drugi dan stravičnog ubistva Žakline Kojić (26) koje je priznao suprug Stevan Kojić (29) iz Jagodine, prolazi i dalje u neverici ne samo rodbine već i cele Jagodine, šta se dogodilo i kako je do ovog monstruozng čina došlo. Novi detalji su još jeziviji…

deca stevan zaklinaŽaklina je imala 16 preloma rebara od udaraca koje joj je naneo suprug. Mozak i lobanja su joj bili smrskani i krv je šikljala od čega je nastupilo gušenje.

Kako Infocentrala nezvanično saznaje, deca su bila umrljana majčinom krvlju. Da li je devojčica stara tri godine izlazila tokom mučenja koje je činio otac, pa ju je on vraćao u drugu sobu, ili je decu premeštao, pokazaće istraga.

Ubistvu je prethodila kraća rasprava odnosno, ubica je pitao da li je na Televiziji Pink emitovana repriza emisije „DNK“ u kojoj je ovaj par učestvovao, a žrtva je navodno rekla da nije i zaklela se u decu. S.K. je skočio na Žaklinu i počeo da je tuče dok su se deca nalazila u drugoj sobi.zaklina i stevan

Devojčica stara tri godine i dečak star godinu dana, trenutno se nalaze kod Žaklininih roditelja u Lapovu odakle je žrtva bila. Devojčica traži majku rečima „neka dođe mama“ neprestano.

Prilikom sastanka roditelja jedne i druge strane, dogovoreno je da deca budu kod Žaklininih roditelja, a tada je rečeno da je ranije trebalo da ga ostavi. Čak je i svekrva potvrdila da ju je tukao i da su to svi znali, kao i da ju je savetovala da ga napusti. Sada se svi slažu da je trebalo da to uradi, ali ostaje nepoznanica da li je ona to pokušala i da li su najbliži želeli da joj pomognu i pruže utočište.

Stevan je navodno rekao da ga je žena varala, a to je saznao kada mu je „došao neki čovek i ispričao da jedno dete nije njegovo“. Taj drugi muškarac je navodno rekao da se ne zna koje dete „pripada“ kome jer je veza koju je održavao sa Žaklinom trajala nekoliko godina. Onda je on zbog teških uslova života pozvao uredništvo emisije „DNK“ TV Pink da mu pomogne da sazna da li je otac dece. U emisiji je potvrđeno da je Stevan otac oba deteta.

Od početka godine u porodičnom nasilju ubijeno je 14 žena.

A.M.

Prethodni tekstKASTING ZA MALIŠANE, KLINCE I MLADE! OD 3 DO 23! B MODELS!
Sledeći tekstJAGODINA – PROLETER 44:25(24:9)

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime