KASTING ZA MALIŠANE, KLINCE I MLADE! OD 3 DO 23! B MODELS!

0

U subotu 4.aprila u 16 sati „B Models Talent Agency“ iz Kragujevca organizovaće kasting za klince i klinceze, mladiće i devojke! Kasting će biti održan u TC „Žir“ i plesnoj sali La Lune.

„Decu i mlade pripremamo za revije, učimo ih profesionalnom hodu, radimo koreografije za revije, profesionalno fotografisanje. U Jagodini ćemo raditi na sledeći način: dva sata nedeljno, subotom od 16 do 18 sati. Ovo je idealna prilika za maturantkinje koje prvi put staju na štikle, da ih naučimo profesionalnom hodu. Tražimo mlade koji žele da se bave modelingom. Naša deca već su radila kataloge za firme „Menda“ „Beneton“ „Metro“ „Konstantin“, kaže Goca Jeremić, vlasnica agencije, u svetu medija i mode poznata kao Goca Bubamara.

Pogledajte fotografije:

1 2 4 5 6 9

Profesionalne modne fotografije rade se posle mesec i po dana škole. Mesečna članarina, ukoliko zainteresovani prođu obuku je 1.500 dinara. Polaznici će, oni koji brzo napreduju ući u izbor za reviju sa koreografijom na temu predstave „Mama Mia“! Sve informacije na broj Infocentrale 066 66 88 222!

Prethodni tekstBALŠA BOŽOVIĆ: SPS I DSS DA IZAĐU IZ VLASTI U BG
Sledeći tekstDECA BILA UMAZANA MAJČINOM KRVLJU

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime