BALŠA BOŽOVIĆ: SPS I DSS DA IZAĐU IZ VLASTI U BG

0

Beograd — Šef odborničke grupe DS u Skupštini Beograda Balša Božović kritikovao je projekat ”Beograd na vodi”, tvrdeći da je potivustavan.

On je pozvao SPS i DSS da izađu iz gradske vlasti i na taj način „pokažu da im je važniji interes građana Beograda i Srbije od funkcija i fotelja”.

Božović je, na sednici na kojoj nije usvojen predlog DS da se gradu u nadleznost vrati upravljanje gradskim građevinskim zemljištem, rekao da je projekat „BG na vodi““ protivustavan tvrdeći da se dešava na jedan „tajnovit i sumnjiv način“.

„Niko ne može da otima Savski amfteatar od građana“, poručio je Božović i ocenio da su projektom „otvorena vrata“ za mahinacije i korupciju.

„Građani će platiti projekat, a neko dugi će zaraditi, a to nije interes građana“, rekao je Božović.

On je pozvao DSS i SPS da izađu iz gradske vlasti tvrdeći da gradsku i republičku vlast vode oni kojima je više stalo do interesa investitora nego do građana.

„Na njima je da odluče šta im je u interesu – da li funkcije ili fotelje ili interes građana“, rekao je Božović.

On je kritikovao povlačenje sa dnevnog reda dve tačke koje se odnose na Izveštaj Gradskog štaba za vanredne situacije o prošlogodisnjim poplavama, tvrdeći da se u tim izveštajima našlo nešto što ne odgovara vlastima.

„U tom izveštaju je navedeno ko je za šta odgovoran i smatramo da je sramota što su te tačke izbačene sa nevnog reda”, rekao je Božović.

Tanjug

Prethodni tekstRUKE SU MU BILE PLAVE KOLIKO JU JE TUKAO, ORGANI JOJ PUKLI OD ŠUTIRANJA
Sledeći tekstKASTING ZA MALIŠANE, KLINCE I MLADE! OD 3 DO 23! B MODELS!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime