RUKE SU MU BILE PLAVE KOLIKO JU JE TUKAO, ORGANI JOJ PUKLI OD ŠUTIRANJA

0

Kako Infocentrala nezvanično saznaje S.K. (29) iz Jagodine sinoć oko ponoći pretukao je na smrt suprugu Žaklinu K. (26) sa kojom ima dvoje maloletne dece. Ubistvo je prethodila kraća rasprava odnosno, ubica je pitao da li je na Televiziji Pink emitovana repriza emisije DNK u kojoj je ovaj par učestvovao, a žrtva je navodno rekla da nije i zaklela se u decu. S.K. je skočio na Žaklinu i počeo da je udara dok su se deca, jedno staro godinu dana a drugo staro tri godine, nalazila u susednoj sobi.

stevan kojic 51„Osumnjičeni se nalazi u pritvoru. Hitnu pomoć pozvala je njegova rodbina koju je obavestio o tome šta se dogodilo. Danas će biti završena obdukcija tela žrtve. Tereti se za teško ubistvo, ali ja smatram da je veliko pitanje kvalifikacije“ kaže branilac osumnjičenog, Dušan Gašić.

zaklina
Ubijena od batina, Žaklina K.

S.K. je navodno rekao da ga je žena varala, a to je saznao kada mu je „došao neki čovek i ispričao da jedno dete nije njegovo“. Taj drugi muškarac je navodno rekao da se ne zna koje dete „pripada“ kome jer je veza koju je održavao sa Žaklinom trajala nekoliko godina. Onda je S.K. zbog teških uslova života pozvao uredništvo emisije „DNK“ TV Pink da mu pomogne da sazna da li je otac dece. Kako kažu oni koji su gledali emisiju, svo troje je u njoj učestvovalo, muž, žena i navodni ženin ljubavnik.

„U emisiji je potvrđeno da je S.K. otac oba deteta. To mu je bilo drago, ali ga je crv ljubomore grizao. Mislio je na to što mu je taj čovek rekao, kako mu je bio sa ženom godinama. Kobnog dana je otišao do druga da uzme dubak za dete, tamo je popio dva piva. Kada je došao kući, pitao je Žaklinu da li je bila repriza emisije „DNK“, ona se zaklena u decu da nije i njega je iznerviralo što ga je navodno ona slagala jer su mu prijatelji rekli da je repriza emitovana. Skočio je na nju i počeo da je tuče. Nije se zaustavio dok ona nije počela da krklja. Verovatno da su kobni udarci bili nogom na kraju“ kaže izvor Infocentrale blizak istrazi.

S.K. je plakao prilikom hapšenja i navodno rekao „ja sam se borio za moju porodicu, ali nisam mogao da podnesem“. Kasnije je ponavljao „šta sam to uradio“.

U Jagodini se gledala emisija u kojoj su ovo dvoje ljudi učestvovali. Iako mlad, S.K. iza sebe ima jedan brak i decu. Policija je po odobrenju višeg javnog tužioca u Jagodni osumnjičenom je odredila meru zadržavanja od 48 sati.

deca stevan zaklina
Dvoje male dece ostalo bez roditelja
dusan gasic
Branilac Dušan Gašić

KAO DETE IZGUBIO MOŠNICU KOLIKO GA JE OTAC TUKAO

S.K. je kao dete bio prebijan od strane oca, kako saznajemo, čak do te mere da mu je jedna mošnica odstranjena. Otac ih je kao decu sa majkom isterao iz kuće. S.K. je već privođen zbog nasilja u porodici ali prema ocu. Nije imao novac da plati kaznu pa je očekivao da ode u zatvor. Ova porodica živela je u iznajmljenoj kući u naselju Tabane u Jagodini.

Prethodni tekstUBISTVO U JAGODINI – UČESNIK EMISIJE „DNK“ PRETUKAO ŽENU NA SMRT
Sledeći tekstBALŠA BOŽOVIĆ: SPS I DSS DA IZAĐU IZ VLASTI U BG

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime