15 PORODICA DOBILO KROV NAD GLAVOM

0

Danas su u Svilajncu svečano uručeni ključevi za 15 stanova izbegličkim porodicama iz Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske sa prebivalištem na teritoriji Opštine Svilajnac, u okviru potprojekta 5 Regionalnog stambenog programa (RSP) u Republici Srbiji.
„Dolaskom ovih porodica u Svilajnac, ne samo da smo povećali broj stanovnika, nego smo dobili i dobre sugrađane i drago mi je što su tada odabrali Svilajnac da u njemu žive. Želim vam da ovde osnivate svoje porodice, da odgajate decu, da vas posećuju vaši unučići. Mi ćemo se truditi da budemo i na dalje dobri domaćini dok narednim godinama uloga domaćina postaje i vaša“, izjavio je predsednik opštine Svilajnac Predrag Milanović.
Događaju su prisustvovati Ivica Dačić, prvi potpredsednik Vlade Republike Srbije, ministar spoljnih poslova i predsednik Komisije za koordinaciju procesa trajne integracije izbeglica koji je ovom prilikom zahvalio Opštini Svilajnac na dobroj saradnji.
Događaju su prirsustvovali i ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić, Vladimir Cucić, komesar za izbeglice i migracije, Dušan Kovačević, direktor Jedinice za upravljanje projektima u javnom sektoru, predstavnici drugih državnih i međunarodnih institucija i organizacija i korisnici.

Prethodni tekstSTAV MINISTARSTVA JASAN – SKELA SE NE MOŽE PUSTITI U RAD NELEGALNO, TELO UTOPLJENIKA NIKAD NIJE NAĐENO
Sledeći tekstSRPSKI TURISTI NE MOGU U GRČKU DO 1.JULA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime