ZIMSKI SUSRETI UČITELJA U OŠ „LJUBIŠA UROŠEVIĆ“ U RIBARU

0

Društvo učitelja Jagodina u saradnji sa Savezom učitelja Republike Srbije organizuje tradicionalne XXXIV Zimske susrete učitelja Republike Srbije kojima će prisustvovati oko 180 učitelja, predmetnih nastavnika, stručnih saradnika i direktora osnovnih škola sa teritorije Jagodine, Despotovca, Svilajnca, Rekovca, Ćuprije, Kragujevca i Smederevske Palanke.
Ovogodišnji susreti će se organizovati kao Dan stručnog usavršavanja u kome će se realizovati šest različitih programa stručnog usavršavanja kojima će biti obuhvaćene sve četiri nastavničke kompetencije. Prisutni učesnici će biti u mogućnosti da sa ponuđene liste izboru i pohađaju program koji najviše odgovara njihovim trenutnim prioritetima, potrebama i interesovanjima, u skladu sa ličnim planom profesonalnog razvoja.
Susreti će se održati u nedelju, 25. februara 2018. godine, u vremenu od 09.30 do 18.00 časova u OŠ „Ljubiša Urošević“ u Ribaru, koja je domaćin ovog značajnog događaja po treći put za redom. Seminarima će prethoditi izložba udžbenika više izdavačkih kuća.
Nadamo se da će predstavnici Vaše medijske kuće propratiti i u svojim izdanjima predstaviti ovu aktivnost Društva učitelja Jagodina i Saveza učitelja Republike Srbije.

Prethodni tekstTODOROVA SUBOTA U SVILAJNCU, DEFILE KONJA, JAHAČA I ZAPREGA
Sledeći tekstPRVENSTVO SRBIJE – KONOVALOV NAJBOLJI BOKSER

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime