ZORANU Ž. ODREĐEN PRITVOR DO 30 DANA

0

Sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Jagodini odredio je pritvor Zoranu Ž. (40) koji je uhapšen pod sumnjom da je izvršio krivično delo polno uznemiravanje. 

„Jedna od devojčica rekla je roditeljima da joj je na raskrsnici ul. Banjička i ul. 7 Jula, prišlo njoj nepoznato muško lice koje je upravljalo vozilom „Audi A6″ i obratio joj se rečima „Mačkice, mačkice“, nakon čega je devojčica pokušala da se udalji od navedenog lica i tada joj NN lice pokazuje srednji prst nakon čega se udaljava vozilom, a zatim ubrzo i vraća, i vozilom pokušava da joj prepreči put. Istog dana u Bagrdanskoj ulici drugoj devojčici prišlo je njoj nepoznato muško lice koje je upravljaloi obratio joj se rečima: „Sine dođi“. Nakon što je oštećena prišla vozilu, osumnjičeni joj se obratio rečima „Evo vidi“, da bi joj zatim pokazao polni organ, nakon čega se udaljio sa mesta događaja“.

Njegov brat ranije rekao da je Zoran došao iz inostranstva i da je verovatno bio u alkoholisanom stanju. 


Rad Infocentrale podržala je Fondacija za otvoreno društvo kroz projekat – Podrška lokalnom mediju „Portal Infocentrala“

Fondacija za otvoreno društvo je nevladina, nepolitička i neprofitna organizacija koja razvija i podržava projekte i aktivnosti usmerene na razvoj demokratske kulture, otvorenosti, uvažavanja različitosti, punog poštovanja ljudskih prava svih i na promovisanje principa vladavine prava, dobrog upravljanja i odgovornosti i učešća građana u javnim poslovima, a u cilju stvaranja pretpostavki za održivi razvoj demokratskog i otvorenog društva u Srbiji.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime