SAOBRAĆAJKA U CENTRU JAGODINE, PUKOM SREĆOM NIKO NIJE POVREĐEN (VIDEO)

3

Sinoć oko 20 15 u centru Jagodine došlo je do saobraćajne nezgode kada je vozač crvenog Opela izleteo ne zaustavljajući se iz sporedne ulice i na njega naleteo drugi automobil. Crveni Opel je pobegao sa mesta nesreće, ali je policija ubrzo pronašla vozilo parkirano u ulici 7.juli. Srećom niko u ovoj saobraćajki nije stradao a u vreme kada se dogodila bilo je dosta vozila ali i pešaka u gradu. 

 

Jagodinci su s razlogom ogorčeni zbog situacije u saobraćaju u Jagodini, brzoj vožnji kroz grad, parkiranim vozilima gde im nije mesto i uopšte jednoj veoma rizičnoj svakodnevnoj situaciji. 


Rad Infocentrale podržala je Fondacija za otvoreno društvo kroz projekat – Podrška lokalnom mediju „Portal Infocentrala“

Fondacija za otvoreno društvo je nevladina, nepolitička i neprofitna organizacija koja razvija i podržava projekte i aktivnosti usmerene na razvoj demokratske kulture, otvorenosti, uvažavanja različitosti, punog poštovanja ljudskih prava svih i na promovisanje principa vladavine prava, dobrog upravljanja i odgovornosti i učešća građana u javnim poslovima, a u cilju stvaranja pretpostavki za održivi razvoj demokratskog i otvorenog društva u Srbiji.

Prethodni tekstZORANU Ž. ODREĐEN PRITVOR DO 30 DANA
Sledeći tekstPRONAĐEN ĐORĐE MARKOVIĆ IZ BRESJA

3 KOMENTARA

  1. Ima rešenja: opština treba da napravi jednu javnu službu-redarstvo, koja će na teritoriji opštine, sve takve bahanalije kažnjavati, počevši od saobraćaja, preko komunalnog inspektorata, do finansijskog i trgovačkog nadzora. Bili biste iznenađeni kako brzo bi se isplatila opštini ta radna mesta, a i budžet bi se vrlo brzo punio, što bi dalo priliku za nove investicije u samu infrastrukturu.

  2. Pitanje je dana kada će u ulici Kneza Miloša(bivša Mariborska) neko izgubiti život. U ovom gradu su na pojedinim mestima ležeći policajci postavljeni čak i ulicama gde nema kuća ili ima samo dve tri kuće, a u ulici K.Milosa ludilo na točkovima, autobusi i teretnjaci- šleperi u zoni dva pešačka prelaza i raskrsnici ulica Radmila Djordjevic i K.Miloša ,jure sa preko 80km/h, a putnički automobili ladno preko 100tke.Iako se u ovoj ulici nalaze dva vrtića, a u blizini 3 škole i živi više hiljada ljudi, za nadležne, životi dece i ovih ljudi nisu važni, za njih su ovo izgleda građani drugog reda. Saobraćajna policija u ovom gradu izgleda uopšte ne postoji, osim samo na platnom spisku, a ludačka vožnja se ovde, kao na pisti, nastavlja iz dan u dan, ugrožavajuci tako i zdravlje i živote ljudi. P.S.I nemoj samo neki pametnjakovic da mi kaže da je ovde tranzit kroz grad i gusto naseljeni deo grada, tranzit koji vodi na jagodinsku pijacu.Zna se gde ide tranzit, kroz industr.zonu šlepere, a ne na decu i ljude.
    U ostalom i na pravim tranzitima npr. u Mutnici, na putu za Zaječar i Knić na putu za Čačak stoje ležeći policajci, a Jagodina čudo i ludilo u saobraćaju, a nema ni ležećeg, a kamoli živog policajca saobraćajca.Verovatno čekaju nečiju pogibiju,pa ce se onda pojaviti?!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime