U BAGRDANU OTVORENA GAZPROM BENZINSKA PUMPA

0

Kompanija NIS, kao vodeća energetska kompanija na domaćem tržištu, nastavlja sa razvojem maloprodajne mreže u Srbiji, otvaranjem novog maloprodajnog objekta GAZPROM premijum brenda na auto-putu Niš-Beograd, u mestu Bagrdan, kod Jagodine. Reč je o devetnaestoj benzinskoj stanici NIS-ovog premijum brenda GAZPROM koji je kompanija otvorila u okviru najveće maloprodajne mreže naftnih derivata na domaćem tržištu. Nova benzinska stanica GAZPROM premijum segmenta kompanije NIS izgrađena je u skladu sa najsavremenijim svetskim tehnološkim, bezbednosnim i ekološkim standardima, raspolaže savremenom opremom kao i dvostranim multipleks automatima za točenje goriva. Na savremenoj GAZPROM benzinskoj stanici potrošačima su 24 sata dnevno na raspolaganju visokokvalitetni derivati evro-5 standarda domaće proizvodnje, a deo ponude su i premijum G-Drive derivati, kao i TNG unapređenog kvaliteta iz Rafinerije nafte Pančevo. Moderni ambijent GAZPROM benzinske stanica uz brzu i efikasnu uslugu nudi i bogat izbor robe široke potrošnje, besplatni pristup bežičnom internetu, a potrošači mogu da računaju i na raznovrsnu gastronomsku ponudu najkvalitetnijih proizvoda koja im je dostupna u okviru Drive Café restorana. Na novoj benzinskoj stanici potrošače očekuju i sve pogodnosti unapređenog «Sa nama na putu» programa lojalnosti NIS-a, uključujući i mogućnost plaćanja goriva i dodatnog asortimana na odloženo, do 45 dana.

Otvaranjem novog GAZPROM maloprodajnog objekta u Bagrdanu obezbeđena su radna mesta za 21 novog zaposlenog. Samim tim, NIS, kao lider na domaćem tržištu naftnih derivata, potvrđuje status jednog od vodećih poslodavaca na domaćem tržištu, kao i opredeljenost da nastavi sa ulaganjima u razvoj i modernizaciju svoje maloprodajne mreže što je jedan od strateških pravaca u poslovanju kompanije.

GAZPROM benzinske stanice predstavljaju modernu maloprodajnu mrežu koje posluju na četiri tržišta Jugoistočne Evrope sa više od 90 objekata, nudeći visoki kvalitet ponude i usluge potrošačima Srbije, Bugarske, Rumunije i Bosne i Hercegovine. Reč je o premijum maloprodajnom segmentu kompanije NIS koja rukovodi mrežom od više od 400 benzinskih stanica u Srbiji i regionu i koje nude vrhunski kvalitet goriva evropskog standarda iz Rafinerije nafte Pančevo. Pažljivo odabranom ponudom dopunskog asortimana, kao i konstantnim unapređenjem usluge i proizvoda, GAZPROM benzinske stanice usmerene su na zadovoljenje potreba najzahtevnijih potrošača.

PR tekst

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime