Višem javnom tužilaštvu u Jagodini danas je podneta krivična prijava zbog sumnje na zloupotrebu službenog položaja koju su, kako se sumnja i navodi u prijavi počinili Gordana N., Dragan S., Ivana Đ. kao i Marija S.

Kako se u prijavi navodi ova lica, kao članovi Komisije za tehnički prijem od strane preduzeća „Metal-Obrenovac“ d.o.o Obrenovac i „Glečer“ d.o.o. Beograd na poslovima sanacije krova stare upravne zgrade i hangara u TE „Morava“ u Svilajncu primili su radove kao ispravne iako oni odstupaju od raspisanog oglasa.

Naime, radi se o javnoj nabavci pod brojem 3391 i 3262 koja podrazumeva postavljanje rebrastog lima na krovu debljine 0,7 mm i obračunu cene na taj materijal. Kako se dalje navodi u prijavi, postavljena je debljina od 0,4 mm i na taj način je TE „Morava“ pretprela štetu od 3.000.000 dinara. Iznos je uplaćen izvođačima radova a istragom će biti utvrđeno da li navodi iz krivične pirjave odgovaraju krivičnom delu – zloupotreba službenog položaja i ko je odgovoran zbog toga.

Krivična prijava:

prijava-protiv-marije-st-2

prijva protiv marije st

 

7 Komentara

 • Odgovori
  Slobodan
  9. aprila 2015.

  Prijava protiv Marije Stevanovic? Sada mi je jasno zasto Marija Stevanovic vise nije poslanik u parlamentu Srbije. Pravi dokaz da se SNS obracunava sa foteljasima i da je SNS jedina stranka koja se iskreno bori protiv kriminala i korupcije. Bravo za SNS i Aleksandra Vucica!

 • Odgovori
  dragutin
  9. aprila 2015.

  Sustina je da nema ‘nedodirljivih’.Svako za koga se dokaze da muva i lopucka treba procesuirati .Naravno,SNS treba da se ogradi od takvih kadrova za koje se dokaze da su ucestvovali u takvim radnjama

 • Odgovori
  Пеја
  9. aprila 2015.

  О ботови , ботови, велики сте скотови!

 • Odgovori
  Dosljak
  10. aprila 2015.

  Ovo je lim , a tek ugalj , pa prevoz uglja , 1000 din po kamionu navodno mora da se da za stranku . . . Ali sta je sustina Vucic nece da ih hapsi jer ako pocne da hapsi ove njegove ima da napuni sve zatvore , za razliku od zutih koji su navodno krali , a svi na slobodi ovi kradu stvarnoooo !.

 • Odgovori
  kojadinovic slobodanka
  10. aprila 2015.

  SVE JE POLITIKA…..NE OSUDJUJTE DOK SE NE DOKAZE

 • Odgovori
  10. aprila 2015.

  Ocigledni pokusaj obracuna lokalnih preuzimaca stranaka, nepismenjakovica, tajkuna, preduzimaca, investitora sa odredjenim ljudima. Ali niko nije kriv dok se ne dokaze. Naravno postoji i kontra tuzba za pretrpljeni dusevni nemir,narusavanje ugleda casti, klevetu itd…

 • Odgovori
  Suzdrzana
  10. aprila 2015.

  A dragi Marko ko ce ljudima nadoknaditi to sto ce ostati bez radnih mesta…Isti ti preuzimaci stranaka (a pri tom nemaju pojma o istoj) , su ljudima obecavali kule i gradove za glasove i sta sada?! Gospodjica Marija gubi mesto direktora i jadni neduzni ljudi koji sluze samo kao ovce ce ostati bez svog hleba.