SVILAJNAC: U DEBLJINI LIMA NA KROVU TE „MORAVA“ NESTALO TRI MILIONA?

7

Višem javnom tužilaštvu u Jagodini danas je podneta krivična prijava zbog sumnje na zloupotrebu službenog položaja koju su, kako se sumnja i navodi u prijavi počinili Gordana N., Dragan S., Ivana Đ. kao i Marija S.

Kako se u prijavi navodi ova lica, kao članovi Komisije za tehnički prijem od strane preduzeća „Metal-Obrenovac“ d.o.o Obrenovac i „Glečer“ d.o.o. Beograd na poslovima sanacije krova stare upravne zgrade i hangara u TE „Morava“ u Svilajncu primili su radove kao ispravne iako oni odstupaju od raspisanog oglasa.

Naime, radi se o javnoj nabavci pod brojem 3391 i 3262 koja podrazumeva postavljanje rebrastog lima na krovu debljine 0,7 mm i obračunu cene na taj materijal. Kako se dalje navodi u prijavi, postavljena je debljina od 0,4 mm i na taj način je TE „Morava“ pretprela štetu od 3.000.000 dinara. Iznos je uplaćen izvođačima radova a istragom će biti utvrđeno da li navodi iz krivične pirjave odgovaraju krivičnom delu – zloupotreba službenog položaja i ko je odgovoran zbog toga.

Krivična prijava:

prijava-protiv-marije-st-2

prijva protiv marije st

 

Prethodni tekstPAVIĆEVIĆ: VLADA BEZ ARGUMENATA ZA BEOGRAD NA VODI
Sledeći tekstSLIKAR VRATIO NAGRADU JER JE LAUREAT ŽELJKO MITROVIĆ!

7 KOMENTARA

  1. Prijava protiv Marije Stevanovic? Sada mi je jasno zasto Marija Stevanovic vise nije poslanik u parlamentu Srbije. Pravi dokaz da se SNS obracunava sa foteljasima i da je SNS jedina stranka koja se iskreno bori protiv kriminala i korupcije. Bravo za SNS i Aleksandra Vucica!

  2. Sustina je da nema ‘nedodirljivih’.Svako za koga se dokaze da muva i lopucka treba procesuirati .Naravno,SNS treba da se ogradi od takvih kadrova za koje se dokaze da su ucestvovali u takvim radnjama

  3. Ovo je lim , a tek ugalj , pa prevoz uglja , 1000 din po kamionu navodno mora da se da za stranku . . . Ali sta je sustina Vucic nece da ih hapsi jer ako pocne da hapsi ove njegove ima da napuni sve zatvore , za razliku od zutih koji su navodno krali , a svi na slobodi ovi kradu stvarnoooo !.

  4. Ocigledni pokusaj obracuna lokalnih preuzimaca stranaka, nepismenjakovica, tajkuna, preduzimaca, investitora sa odredjenim ljudima. Ali niko nije kriv dok se ne dokaze. Naravno postoji i kontra tuzba za pretrpljeni dusevni nemir,narusavanje ugleda casti, klevetu itd…

  5. A dragi Marko ko ce ljudima nadoknaditi to sto ce ostati bez radnih mesta…Isti ti preuzimaci stranaka (a pri tom nemaju pojma o istoj) , su ljudima obecavali kule i gradove za glasove i sta sada?! Gospodjica Marija gubi mesto direktora i jadni neduzni ljudi koji sluze samo kao ovce ce ostati bez svog hleba.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime