SODA VODA POTPUNO BAKTERIOLOŠKI ISPRAVNA

0

U fabrici za proizvodnju Soda vode u Jagodini, stalno se vrši kontrola kvaliteta. Prema rezultatima poslednjih analiza koje vrši Zavod za javno zdravlje „Pomoravlje“ u Ćupriji, ova voda je potpuno zdravstveno i bakteriloški ispravna.

8Stalno vršimo fizičko-hemijske i mikrobiološke analize i to nam je prioritet jer želimo da naša voda bude najčistija moguća i potpuno zdrava za sve. Soda voda je potpuno čista i ispravna voda koja ima niz prednosti u odnosu na mineralne vode“ kažu u fabrici Soda vode.

Soda voda je se dobija dodavanjem ugljen-dioksida u vodu koja prođe kroz najmodeniji sistem za prečišćavanje vode. Soda voda je dobra i za varenje i neće izazvati nadutost kao kisela voda i možete je konzumirati svakog dana jer ne podiže krvni pritisak i nema minerale i soli kao mineralne vode. Za ljubitelje špricera, ona je idealno rešenje jer Soda voda nije kisela za razliku od mineralnih gaziranih voda i ne pojačava kiselinu iz vina već je umiruje a ukus vina ostaje nepromenjen.

Idealna je i za one koji vole osvežavajuća bezalkoholna pića pa je u mnogim ugostiteljskim objektima možete naći kao mešavinu sa voćnim sirupimaSoda voda pakuje se u flašama od 2 l, u sifonima a prodaje se i kao Club soda. Na njihovom sajtu http://www.sodavoda.rs/Soda+voda mogu se pronaći sve informacije.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime