REŠENI PROBLEMI KOD POJATA

0

Ukinuta je obustava saobraćaja za kamione na auto-putu od Niša ka Leskovcu, tako da nema više zastoja, izjavila je danas potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović.

„Nije bilo jednostavno, bilo je problema kod Pojata. Kamioni su bili parkirani u dve trake auto-puta, ali je i to otkočeno“, rekla je Mihajlović novinarima na naplatnoj rampi „Nais“ kod Niša.

Kako je ranije izjavio načelnik Sektora za vanredne situacije MUP-a Srbije Predrag Marić na teritoriji Srbije trenutno nema ugroženih građana, niti zavejanih vozila, ali je zbog nevremena tokom noći bilo mnogo intervencija.

AMSS je upozorio vozače da ih na području Dimitrovgrada, Niša, Leskovca, Kuršumlije i Vranja očekuju pravi zimski uslovi vožnje, zbog jakog vetra, smanjene vidljivosti zbog mećave i snežnih nanosa.

JP Putevi Srbije obaveštava da su ekipe putara sa svim raspoloživim kapacitetima i mehanizacijom na terenu 24 časa i čine sve da se saobraćaj na svim putnim pravcima odvija normalno.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime