Radno vreme za uskršnje praznike

0
Kako nam predstoji vreme praznika i kako su mnogi Uskrs spojili sa Prvim majem, treba znati kako stvari stoje kada su u pitanju prodavnice, marketi, apoteke, ugostiteljski objekti, pijace…
Uskrs je neradan dan za sve, a ostalih dana većina marketa radiće ili uobičajeno ili po skarećnom radnom vremenu.
Lidl marketi na Veliki petak radiće skraćeno do 18h. U nedelju ne rade. U sredu, 1. maja, radiće po skraćenom radnom vremenu do 14h.
Maxi objekti koji su u sklopu tržnih centara radiće po radnom vremebu tržbog centra. Na Uskrs neće raditi nijedan, a neki Maxi objekti neće raditi ni 1. i 2. maja. Oni koji rade, radiće po uobičajenom radnom vremenu.
Idea i Roda marketi u petak i subotu radiće uobičajeno. Za Prvi maj Idea marketi će biti otvoreni do 15h, dok će Roda marketi i tog dana raditi po uobičajenom radnom vremenu. Uskrs je i za njih neradan dan, a svim ostalim danima rade normalno.
Glavna pošta u Jagodini neće raditi 26.04. kao ni 26. i 27. aprila. U subotu radno vreme Pošte je od 08-15 časova. Po istom radnom vremenu radiće i pošta u Paraćinu.
01. i 02. maja ove dve pošte neće raditi.
Neke od apoteka na Veliki petak će raditi skraćeno radno vreme, dok u subotu rade normalno. U ponedeljak će većina privatnih apoteka raditi. Prvi maj je neradan dan.
Većina ugostiteljskih objekata u petak će raditi skraćeno ili po redovnom radnom vremenu. Za njih će neradni dan biti samo nedelja. Za Prvi maj će veliki broj ugostiteljskih objekata biti otvoreno. A isti slučaj je i sa objektima prehrambenog asortimana.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime