Potpredsednik Srpske radikalne stranke Vjerica Radeta rekla je za InfoCentralu da ova stranka priprema doček za lidera Vojislava Šešelja.

-U političku javnost vraća se čovek koji jedini ima hrabrosti da progovori o realnom stanju u državi i svim mahinacijama izdajničkog režima u Srbiji. Nadam se da ga neće pratiti medijska blokada kao što prati njegovu stranku već godinama.
Šešelj iz Haga dolazi kao slobodan čovek, pobednik koji je obesmislio svaku optužbu i rasturio Haški tribunal. Najvažnije je da je pušten bez ikakvih uslova i da će moći slobodno da učestvuje u javnom i političkom životu, rekla je Radeta i dodala da Šešelj nastavlja borbu protiv bolesti.

Srpska radialna stranka u subotu 15. novembra u 12 časova na Trgu Republike u Beogradu organizuje veliki skup na kojem će se narodu obratiti dr Vojislav Šešelj.

Jedan komentar

  • Odgovori
    Marko
    7. novembra 2014.

    Pitanje je da li će to čelnici ove države dozvoliti ! Ukoliko i sami nisu umešani, pošten čovek ne zna više šta da misli, ni u šta nije siguran, čak ni u samog sebe. Ostaje da posmatramo šta će se događati, rano je, po meni, bilo šta predviđati. Ako neko ima kritičnije sagledavanje ove problematike, voleo bih da se priključi diskusiji.