RADETA: ŠEŠELJ ĆE UČESTVOVATI U JAVNOM I POLITIČKOM ŽIVOTU!

1

Potpredsednik Srpske radikalne stranke Vjerica Radeta rekla je za InfoCentralu da ova stranka priprema doček za lidera Vojislava Šešelja.

-U političku javnost vraća se čovek koji jedini ima hrabrosti da progovori o realnom stanju u državi i svim mahinacijama izdajničkog režima u Srbiji. Nadam se da ga neće pratiti medijska blokada kao što prati njegovu stranku već godinama.
Šešelj iz Haga dolazi kao slobodan čovek, pobednik koji je obesmislio svaku optužbu i rasturio Haški tribunal. Najvažnije je da je pušten bez ikakvih uslova i da će moći slobodno da učestvuje u javnom i političkom životu, rekla je Radeta i dodala da Šešelj nastavlja borbu protiv bolesti.

Srpska radialna stranka u subotu 15. novembra u 12 časova na Trgu Republike u Beogradu organizuje veliki skup na kojem će se narodu obratiti dr Vojislav Šešelj.

1 KOMENTAR

  1. Pitanje je da li će to čelnici ove države dozvoliti ! Ukoliko i sami nisu umešani, pošten čovek ne zna više šta da misli, ni u šta nije siguran, čak ni u samog sebe. Ostaje da posmatramo šta će se događati, rano je, po meni, bilo šta predviđati. Ako neko ima kritičnije sagledavanje ove problematike, voleo bih da se priključi diskusiji.

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime