POPUST U CENTRU ZA EDUKACIJU „NS PRO GROUP“ UČENJE STRANIH JEZIKA I LETNJI KAMP

0

U Centru za edukaciju NS Pro Group je trenutno u toku upis na dečije kurseve stranih jezika. Popust za upis traje u toku Dečje nedelje od 3 – 9. oktobra. Nastavu mogu da pohađaju deca već od treće godine. U ponudi su kursevi engleskog i nemačkog jezika, kao i pripremni kursevi za međunarodno priznate sertifikate (FCE, CAE), a zbog velikog broja grupa u mogućnosti smo da ponudimo mnoštvo različitih termina. Pored obuka koje su primarna delatnost škole, Centar za edukaciju NS Pro Group od 2015. godine organizuje i letnju školu stranih jezika u sportsko-jezičkom kampu Skouras u Grčkoj (http://www.skourascamp.com/), u kom su deci uzrasta od 6-18. godina na raspolaganju izvorni govornici engleskog jezika, kao i brojne sportske aktivnosti, počev od onih ekstremnih kao alpinizam, veštačko planinarenje i zip line, preko jahanja, hip-hopa, zumbe, modernog plesa, forest arene i brojnih sportova na vodi.

jezici-1

CENTAR ZA EDUKACIJU NS PRO GROUP – TELC ISPITNI CENTAR
Centar za edukaciju NS Pro Group je od jula 2016.godine licencirani ispitni centar za polaganje TELC (www.telc.net) međunarodno priznatih ispita. Termini polaganja kao i važeći cenovnik mogu se pogledati na: http://www.centarzaedukaciju.rs/telc/
Sa preko 45 godina iskustva na polju edukacije, TELC nudi polaganje ispita stranih jezika koji su zasnovani na CEFR (Common European Framework of Reference for Languages) – evropskom standardu koji definiše veštine poznavanje stranih jezika. TELC nudi polaganje ispita koji obuhvataju šest nivoa poznavanja jezika (A1 – C1) i to za: opštu upotrebu, obrazovanje (škole i univerziteti), posao (poslovni i specijalizovani ispiti za posao/karijeru) i ispite namenjene onima kojima je potreban nemački na nemačkom govornom području. Kvalitet ovih testova garantuje ALTE – asocijacija evropskih ispitivačkih centara za strane jezike.
Pripremni kursevi Centra za edukaciju NS Pro Group za polaganje ispita nemačkog jezika – kako opštih, tako i specijalizovanih – za polaznike medicinske struke, omogućavaju da se kandidati na kvalitetan način pripreme za polaganje, dobiju sve neophodne informacije, i polažu za TELC sertifikat u samom Centru za edukaciju NS Pro Group.
TELC sertifikati potvrđuju potpunu kompetentnost i poznavanje određenog nivoa stranog jezika i priznati su u svim pokrajinama Nemačke, kao i u Austriji i Švajcarskoj.

Ul. Vuka Karadžića 1, T. C. „ŽIR“ I sprat. Telefoni: 035/8222-668 i 069/801-39-50

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime