POPUST U CENTRU ZA EDUKACIJU „NS PRO GROUP“ UČENJE STRANIH JEZIKA I LETNJI KAMP

1

U Centru za edukaciju NS Pro Group je trenutno u toku upis na dečije kurseve stranih jezika. Popust za upis traje u toku Dečje nedelje od 3 – 9. oktobra. Nastavu mogu da pohađaju deca već od treće godine. U ponudi su kursevi engleskog i nemačkog jezika, kao i pripremni kursevi za međunarodno priznate sertifikate (FCE, CAE), a zbog velikog broja grupa u mogućnosti smo da ponudimo mnoštvo različitih termina. Pored obuka koje su primarna delatnost škole, Centar za edukaciju NS Pro Group od 2015. godine organizuje i letnju školu stranih jezika u sportsko-jezičkom kampu Skouras u Grčkoj (http://www.skourascamp.com/), u kom su deci uzrasta od 6-18. godina na raspolaganju izvorni govornici engleskog jezika, kao i brojne sportske aktivnosti, počev od onih ekstremnih kao alpinizam, veštačko planinarenje i zip line, preko jahanja, hip-hopa, zumbe, modernog plesa, forest arene i brojnih sportova na vodi.

jezici-1

CENTAR ZA EDUKACIJU NS PRO GROUP – TELC ISPITNI CENTAR
Centar za edukaciju NS Pro Group je od jula 2016.godine licencirani ispitni centar za polaganje TELC (www.telc.net) međunarodno priznatih ispita. Termini polaganja kao i važeći cenovnik mogu se pogledati na: http://www.centarzaedukaciju.rs/telc/
Sa preko 45 godina iskustva na polju edukacije, TELC nudi polaganje ispita stranih jezika koji su zasnovani na CEFR (Common European Framework of Reference for Languages) – evropskom standardu koji definiše veštine poznavanje stranih jezika. TELC nudi polaganje ispita koji obuhvataju šest nivoa poznavanja jezika (A1 – C1) i to za: opštu upotrebu, obrazovanje (škole i univerziteti), posao (poslovni i specijalizovani ispiti za posao/karijeru) i ispite namenjene onima kojima je potreban nemački na nemačkom govornom području. Kvalitet ovih testova garantuje ALTE – asocijacija evropskih ispitivačkih centara za strane jezike.
Pripremni kursevi Centra za edukaciju NS Pro Group za polaganje ispita nemačkog jezika – kako opštih, tako i specijalizovanih – za polaznike medicinske struke, omogućavaju da se kandidati na kvalitetan način pripreme za polaganje, dobiju sve neophodne informacije, i polažu za TELC sertifikat u samom Centru za edukaciju NS Pro Group.
TELC sertifikati potvrđuju potpunu kompetentnost i poznavanje određenog nivoa stranog jezika i priznati su u svim pokrajinama Nemačke, kao i u Austriji i Švajcarskoj.

Ul. Vuka Karadžića 1, T. C. „ŽIR“ I sprat. Telefoni: 035/8222-668 i 069/801-39-50

1 KOMENTAR

  1. Odlican tekst! I treba da se zna. Dobar prevod se ne primeti ali los svakako. Kao i dobro poznavanje stranog jezika. To se tesko da sakriti. Negde to moze da prodje ali tamo gde je zvanicno sigurno nece proci. Zato je neophodan sudski prevodilac ili profesionalna agencija za prevodjenje. I zato su potrebne godine rada, dosta strucne prakse po mogucstvu i onda je sve nekako lakse.

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime