Sinoć se u Trnavi dogodila teška saobraćajna nesreća u kojoj je Aleksandar Jevtić (44) iz sela Bunar, izgubio život. Prema nezvaničnim informacijama, vozilo u kome je Jevtić bio, kretalo se bez uključenih svetala i prešlo je u suprotnu traku gde se direktno sudarilo sa vozačem linijskog taksija u kome su pored taksiste bili i putnici. Jevtić je na mestu poginuo a ostali učesnici u ovoj saobraćajnoj nesreći zbrinuti su u jagodinskoj zdravstvenoj ustanovi gde im je ukazana pomoć. Svi putnici zadobili su lakše i teže povrede, ali niko nije životno ugrožen.

3 Komentara

 • Odgovori
  Slobodan
  27. januara 2017.

  Da, da, ugasio svetla, prešao na suprotnu stranu i još udario u taksistu?? Previše je to slučajnosti gospodo. Razmislite bolje da vam ne bude žao.

  • Odgovori
   sladjana
   25. februara 2017.

   SILOM PRILIKA MORALA SAM DA SA DETE VODIM U KG.PREVOZILI SMO SE LINIJSKIM TAKSIJEM.UVEK SAM SE MOLILA DA STIGNEMO U JEDNOM KOMADU DO ZELJENOG MESTA.TAKO SUMANUTO I BRZO VOZE ,PRETICU NA PUNOJ LINIJI I NE VODE RACUNA NI O PUTNICIMA U AUTU,KAO NI O PRAVILIMA U SAOBRACAJU…SVI TO ZNAJU,I KO SU ONI,I STA RADE,I KAKO RADE…I NIKO NISTA NE PREDUZIMA DA TO SPRECI…STA RECI?

   SASA,JE VOLEO ZIVOT I ZELEO JE DA ZIVI… LAKA MU ZEMLJA.

   DOSTA JE BILO LAZI…

 • Odgovori
  Slavica
  25. februara 2017.

  O cemu vi pisete?Ugasio svetla pa jos udario u vozilo koje je islo iz suprotnog pravca.Strasno!Covek koji je bio pun zivota,i voleo da zivi.Nije to lepo,a za vas je uvek kriv onaj koga vise nema,jer ne moze da se brani.Sale pocivaj u miru,a mi koji smo te znali branicemo te i skloniti ljagu koja je na tebe bacena!!!