POGINUO U DIREKTNOM SUDARU

3

Sinoć se u Trnavi dogodila teška saobraćajna nesreća u kojoj je Aleksandar Jevtić (44) iz sela Bunar, izgubio život. Prema nezvaničnim informacijama, vozilo u kome je Jevtić bio, kretalo se bez uključenih svetala i prešlo je u suprotnu traku gde se direktno sudarilo sa vozačem linijskog taksija u kome su pored taksiste bili i putnici. Jevtić je na mestu poginuo a ostali učesnici u ovoj saobraćajnoj nesreći zbrinuti su u jagodinskoj zdravstvenoj ustanovi gde im je ukazana pomoć. Svi putnici zadobili su lakše i teže povrede, ali niko nije životno ugrožen.

3 KOMENTARA

    • SILOM PRILIKA MORALA SAM DA SA DETE VODIM U KG.PREVOZILI SMO SE LINIJSKIM TAKSIJEM.UVEK SAM SE MOLILA DA STIGNEMO U JEDNOM KOMADU DO ZELJENOG MESTA.TAKO SUMANUTO I BRZO VOZE ,PRETICU NA PUNOJ LINIJI I NE VODE RACUNA NI O PUTNICIMA U AUTU,KAO NI O PRAVILIMA U SAOBRACAJU…SVI TO ZNAJU,I KO SU ONI,I STA RADE,I KAKO RADE…I NIKO NISTA NE PREDUZIMA DA TO SPRECI…STA RECI?

      SASA,JE VOLEO ZIVOT I ZELEO JE DA ZIVI… LAKA MU ZEMLJA.

      DOSTA JE BILO LAZI…

  1. O cemu vi pisete?Ugasio svetla pa jos udario u vozilo koje je islo iz suprotnog pravca.Strasno!Covek koji je bio pun zivota,i voleo da zivi.Nije to lepo,a za vas je uvek kriv onaj koga vise nema,jer ne moze da se brani.Sale pocivaj u miru,a mi koji smo te znali branicemo te i skloniti ljagu koja je na tebe bacena!!!

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime