„LIDL“ SE OTVARA U OKTOBRU, U 10 OBJEKATA PRIMLJENO OKO 1.000 LJUDI

0

Nemački trgovinski lanac „Lidl“ otvoriće u oktobru najmanje deset prodavnica u Srbiji.

Po navodima Novosti, „Lidl“ je već primio u stalni radni odnos oko 1.000 radnika, koji su prošli plaćene obuke u zemljama regiona u kojima taj trgovinski lanac posluje.

Pozivajući se na nezvanična saznanja, list je preneo da je roba već u prodavnicama a da radnici uvežbavaju buduće zadatke.

Rukovodilac Korporativnih komunikacija Lidl Srbija Martina Petrović izjavila je da ih potrošači željno očekuju i da ih raduje njihovo uzbuđenje oko otvaranja, a, kako kaže, može se reći da su i oni jednako uzbuđeni.

„Činjenica je da se Lidl za otvaranje svojih prodavnica u Srbiji temeljno priprema, što podrazumeva zapošljavanje velikog broja kolega, ali i pravovremene obuke za njih, određivanje asortimana i testiranje redovnih procesa rada, poput poručivanja i isporuke robe. Datum otvaranja podelićemo sa našim potrošačima nakon još nekoliko važnih koraka koji nas očekuju u procesu pripreme. Ono što ostaje kao naš dogovor i obećanje je, da će potrošači u Srbiji imati priliku da obave kupovinu u Lidlu do kraja godine“, rekla je Petrović.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime