„Komšija“ zove na kafu – u četvrtak otvaranje robne kuće u Jagodini

0

Od danas Robna kuća „Komšija“ i u Jagodini na lokaciji Kneza Miloša 42a, blizu Vatrogasnog doma.

U Robnoj kući “Komšija”, koja se prostire na 700 kvadrata, možete pronaći sve za vaš dom i dvorište, po konkurentnim cenama. Boje, lakovi, elektro i vodovodni materijal, ručni i baštenski alat, bašenski nameštaj, okovi, šrafovi, rasveta, tapete, samo su neki od 12.000 artikala koje “Komšija” nudi kupcima. Zastupnik je mnogih poznatih brendova kao što su:Helios, PPG, Mapei, Fragmat termo izolacije, Sika, Esto, Eglo, Philips, Agromarket…

Nastavljajući poslovanje na temeljima firme “Čar”, prisutne na tržištu pune tri decenije, Robna kuća “Komšija” nudi širok asortiman proizvoda za kuću, stan i dvorište. Upravo to i opravdava slogane, pod kojim posluje “Od sijalice do kosačice” i “Kad nigde nema uvek ima Komšija”.

Ono što nas čini posebnim kada je trgovina u gradu u pitanju je tim ljudi koji u Komšiji radi.Uslužni, predusetljivi, nasmejani, nenametljivi, spremni da našim kupcima uvek pomognu, jednom rečju prave komšije. Pored toga, kupci kod nas mogu kupiti sve za kuću, stan i dvorište po konkurentnim cenama na tržištu”, poručuju iz RK “Komšija”. 

“Komšija” je deo grupacije “Prvako”, zajedno sa firmama “Tritonex”(proizvodnja materijala za građevinarstvo), “Prvako inženjering” (firma koja se bavi investiranjem i gradnjom) i “Kraljevi Čardaci SPA”(hotelsko apartmansko naselje na Kopaoniku).

U ,,Komšiji“je sve spremno za otvaranje koje je najavljeno za sutra, četvrtak 29.04.

Radno vreme je 7.30-20h radnim danima, subotom 7.30-15h, a nedelja 8-13h.

Nove komšije iz ,,Komšije“ se nadaju lepom vremenu sutra i nestrpljivo očekuju Jagodince da se upoznaju. Onako komšijski uz kafu.

Izvolite dragi Jagodinci na otvaranje!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime