„Komšija“ zove na kafu – u četvrtak otvaranje robne kuće u Jagodini

0

Od danas Robna kuća „Komšija“ i u Jagodini na lokaciji Kneza Miloša 42a, blizu Vatrogasnog doma.

U Robnoj kući “Komšija”, koja se prostire na 700 kvadrata, možete pronaći sve za vaš dom i dvorište, po konkurentnim cenama. Boje, lakovi, elektro i vodovodni materijal, ručni i baštenski alat, bašenski nameštaj, okovi, šrafovi, rasveta, tapete, samo su neki od 12.000 artikala koje “Komšija” nudi kupcima. Zastupnik je mnogih poznatih brendova kao što su:Helios, PPG, Mapei, Fragmat termo izolacije, Sika, Esto, Eglo, Philips, Agromarket…

Nastavljajući poslovanje na temeljima firme “Čar”, prisutne na tržištu pune tri decenije, Robna kuća “Komšija” nudi širok asortiman proizvoda za kuću, stan i dvorište. Upravo to i opravdava slogane, pod kojim posluje “Od sijalice do kosačice” i “Kad nigde nema uvek ima Komšija”.

Ono što nas čini posebnim kada je trgovina u gradu u pitanju je tim ljudi koji u Komšiji radi.Uslužni, predusetljivi, nasmejani, nenametljivi, spremni da našim kupcima uvek pomognu, jednom rečju prave komšije. Pored toga, kupci kod nas mogu kupiti sve za kuću, stan i dvorište po konkurentnim cenama na tržištu”, poručuju iz RK “Komšija”. 

“Komšija” je deo grupacije “Prvako”, zajedno sa firmama “Tritonex”(proizvodnja materijala za građevinarstvo), “Prvako inženjering” (firma koja se bavi investiranjem i gradnjom) i “Kraljevi Čardaci SPA”(hotelsko apartmansko naselje na Kopaoniku).

U ,,Komšiji“je sve spremno za otvaranje koje je najavljeno za sutra, četvrtak 29.04.

Radno vreme je 7.30-20h radnim danima, subotom 7.30-15h, a nedelja 8-13h.

Nove komšije iz ,,Komšije“ se nadaju lepom vremenu sutra i nestrpljivo očekuju Jagodince da se upoznaju. Onako komšijski uz kafu.

Izvolite dragi Jagodinci na otvaranje!

Prethodni tekstProtest ispred „Avenije MB“
Sledeći tekstOtac vlasnika „Avenija MB“ udario lopatom aktivistkinju za zaštitu životinja

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime