Četvoro odbornika SNS na današnjoj konferenciji za novinare demantovalo je povernika Nikolu Radosavljevića da su isključeni iz stranke i zatražili njegovu smenu.

„Radosavljević iznosi neistinite podatke, jer odluku Izvršnog odbora SNS o mom isključenju do današnjeg dana nisam primila. Ukoliko bih primila ovakvu odluku na nju imam pravo žalbe po kojoj odluku donosi Glavni odbor“ – ističe odbornica SNS Vera Milenković.

Ona smatra da je Radosavljević „nedozvoljeno zatražio od Skupštine grada Jagodina ukidanje odborničke grupe“, kao i da takav zahtev ne može uputiti poverenik, jer on predstavlja tehničko lice, već organ stranke.

sns 1

Optužili ga da iznosi neistine: poverenik SNS Nikola Radosavljević

Odbornici SNS Maja Milovanović i Rade Nikić takođe nisu dobili odluku o svom isključenju i oni smatraju da je Radosavljevićeva namera da na nedozvoljen i nestatutaran način „skloni“ odbornike dok ne prođu izbori u stranci, te su zatražili njegovu smenu.

„Dobio sam odluku pred kraj prošle godine, koja nosi datum 25. jul 2013. godine, tako da nisam ni znao da sam isključen iz SNS pre sedamnaest meseci. Ali uz odluku sam dobio i prateće pismo da rok za žalbu teče od dana prijema i da mi greškom nije ranije uručena. Žalio sam se Glavnom odboru i 16. januara je doneta odluka koja glasi da niko nije isključen iz SNS, ali i da će svako biti isključen ko se obračunava preko medija, a Radosavljević to nije poštovao“ – rekao odbornik SNS Srboljub Milanović.

izvor Blic

13 Komentara

 • Odgovori
  20. februara 2015.

  Ови одборници се никада нису консултовали са страначким органима приликом заседања скупштине града, водили су политику која се разликује од политике странке коју заступају.

 • Odgovori
  Stari_jagodinac
  20. februara 2015.

  Razumem ja ove bivse odbornike slako im je na funkciji pa im se ne silazi iz fotelje. Koliko je ovo zalosno od njih, ja bih se povukao da me nigde nema jer svi znamo sta su radili.

 • Odgovori
  Savestan_gradjanin
  20. februara 2015.

  Ove niko nikada nije video u prostorijaaa SNS-a tako da je cudno sto i pre nisu dobili iskljucenje.

 • Odgovori
  Fantasticna_cetvorka
  20. februara 2015.

  Sada oni znaju bolje nego ceo vrhovni organ stranke dali ih je izbacio ili ne, mislim da je sledece njihova kandidatura da zamene nikolica, vucica i ostale.

 • Odgovori
  Nije_Nego
  20. februara 2015.

  Svi znaju za foru ako „ne primim i ne potpisem“ to ne vazi e pa gospodo ta fora po novim zakonima srbije vise ne vazi dosta ste i bili tamo gde vam nije mesto.

 • Odgovori
  Preletaci
  20. februara 2015.

  Cela Jagodina zna za koga oni rade i za to vreme pod okriljem SNS-a su blatili rad te stranke. Naravno da se tome moralo stati na put.

 • Odgovori
  Dragance_Palmic
  20. februara 2015.

  Evo i ja svecano izjavljujem da sam clan SNS-a i sve dok mi neko ne donese dokaz kuci ja cu tvrditi da nisam izbacen i ako nikada nisam ni bio tamo.

 • Odgovori
  Dobra_fora
  20. februara 2015.

  E ovo je odlicno, tako svako ko bude iskljucen, izbacen ili uklonjen sa bilo kog mesta ili ne daj boze funkcije samo da demantuje i nastavi da prima pare – platu i da se pravi kao da nista nije bilo.

 • Odgovori
  Svedok
  20. februara 2015.

  Veliki deo gradjana Jagodine je sada povratio poverenje u Naprednu Stranku jer su izbaceni clanovi dugo radili suprotno nacelina naprednjaka.

 • Odgovori
  Marsovac
  20. februara 2015.

  Da nisam iz Jagodine i da ne znam sta su sve ovo cetvoro radili pa i da poverujem. Mislim da su dobro prosli sa samo iskljucenjem iz stranke.

 • Odgovori
  Medijanci
  20. februara 2015.

  Vecina ove dozivljava kao Palmine podparole da na svakom intervjuu ispod nije pisalo da su iz sns-a mislili bi da su Palmini. Nije ni cudo sto su dobili šut kartu.

 • Odgovori
  Volimo_pare
  20. februara 2015.

  Cinjenica je da su izbaceni, to sto nisu hteli da podpisu to ne brise odluku i resenje a naravno da nece da idu sa funkcije kada im je lepo tamo.

 • Odgovori
  Veliki_gazda
  20. februara 2015.

  Ovo cetvoro su samo posteno radili posao za koji su placeni od strane njihovog lokalnog Jagodinskog gazde koliko to se jos ne zna.