JAGODINSKI NAPREDNJACI „PRVA STRUJA“ – NISMO ISKLJUČENI, TRAŽIMO SMENU POVERENIKA!

13

Četvoro odbornika SNS na današnjoj konferenciji za novinare demantovalo je povernika Nikolu Radosavljevića da su isključeni iz stranke i zatražili njegovu smenu.

„Radosavljević iznosi neistinite podatke, jer odluku Izvršnog odbora SNS o mom isključenju do današnjeg dana nisam primila. Ukoliko bih primila ovakvu odluku na nju imam pravo žalbe po kojoj odluku donosi Glavni odbor“ – ističe odbornica SNS Vera Milenković.

Ona smatra da je Radosavljević „nedozvoljeno zatražio od Skupštine grada Jagodina ukidanje odborničke grupe“, kao i da takav zahtev ne može uputiti poverenik, jer on predstavlja tehničko lice, već organ stranke.

sns 1
Optužili ga da iznosi neistine: poverenik SNS Nikola Radosavljević

Odbornici SNS Maja Milovanović i Rade Nikić takođe nisu dobili odluku o svom isključenju i oni smatraju da je Radosavljevićeva namera da na nedozvoljen i nestatutaran način „skloni“ odbornike dok ne prođu izbori u stranci, te su zatražili njegovu smenu.

„Dobio sam odluku pred kraj prošle godine, koja nosi datum 25. jul 2013. godine, tako da nisam ni znao da sam isključen iz SNS pre sedamnaest meseci. Ali uz odluku sam dobio i prateće pismo da rok za žalbu teče od dana prijema i da mi greškom nije ranije uručena. Žalio sam se Glavnom odboru i 16. januara je doneta odluka koja glasi da niko nije isključen iz SNS, ali i da će svako biti isključen ko se obračunava preko medija, a Radosavljević to nije poštovao“ – rekao odbornik SNS Srboljub Milanović.

izvor Blic

Prethodni tekstVEČERAS U RESTORANU „SKY ROMANSA“ PROMOCIJA HAJNEKENA!
Sledeći tekstTELEGRAF: ISKASAPLJENA PARAĆINKA TOKOM CARSKOG REZA!

13 KOMENTARA

  1. Ови одборници се никада нису консултовали са страначким органима приликом заседања скупштине града, водили су политику која се разликује од политике странке коју заступају.

  2. Razumem ja ove bivse odbornike slako im je na funkciji pa im se ne silazi iz fotelje. Koliko je ovo zalosno od njih, ja bih se povukao da me nigde nema jer svi znamo sta su radili.

  3. Sada oni znaju bolje nego ceo vrhovni organ stranke dali ih je izbacio ili ne, mislim da je sledece njihova kandidatura da zamene nikolica, vucica i ostale.

  4. Svi znaju za foru ako „ne primim i ne potpisem“ to ne vazi e pa gospodo ta fora po novim zakonima srbije vise ne vazi dosta ste i bili tamo gde vam nije mesto.

  5. E ovo je odlicno, tako svako ko bude iskljucen, izbacen ili uklonjen sa bilo kog mesta ili ne daj boze funkcije samo da demantuje i nastavi da prima pare – platu i da se pravi kao da nista nije bilo.

  6. Vecina ove dozivljava kao Palmine podparole da na svakom intervjuu ispod nije pisalo da su iz sns-a mislili bi da su Palmini. Nije ni cudo sto su dobili šut kartu.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime