Turistička organizacija grada Jagodina je uzela ucešce i na ovogodišnjem jubilarnom 40. Sajmu turizma u Beogradu, koji se organizuje od 22-25.februara, pod sloganom “ Odmor te čeka”.
valentina-sajamUčestvuje 1200 izlagača iz 55 zemalja sveta: Grčka- zemlja partner ovogodišnjeg Sajma, Egipat, Makedonija, Crna Gora, Hrvatska, Turska, Slovenija, Bugarska, Brazil, Indonezija, Namibija…
„Ovo je bitna privredna manifestacija koja, uz poslovne, okuplja na hiljade i “običnih “ posetilaca. Naša Turistička organizacija promovisaće bogatu turističku ponudu grada Jagodine, koja se kontinuirano unapređuje iz godine u godinu. Nas grad je privlačan za investicije, kongrese, seminare, a prepoznatljiv je i kao grad kulture, sporta, dobre energije, šopinga i zabave. Jagodina danas, ima jedan zaokružen turisticki proizvod, koji služi kao primer, kako treba raditi i ulagati u turizam, jer naš grad u proseku poseti više od 400.000 ljudi godišnje. Zainteresovani posetioci za naše Turisticke programe i poslovnu saradnju, dobiće sve iscrpne informacije od naših promotera na štandu Turističke organizacije grada Jagodina“rela je direktorka TO Jagodina, Valentina Đorđević.
 

Nema komentara