JAGODINA NA SAJMU TURIZMA U BEOGRADU

0
Turistička organizacija grada Jagodina je uzela ucešce i na ovogodišnjem jubilarnom 40. Sajmu turizma u Beogradu, koji se organizuje od 22-25.februara, pod sloganom “ Odmor te čeka”.
valentina-sajamUčestvuje 1200 izlagača iz 55 zemalja sveta: Grčka- zemlja partner ovogodišnjeg Sajma, Egipat, Makedonija, Crna Gora, Hrvatska, Turska, Slovenija, Bugarska, Brazil, Indonezija, Namibija…
„Ovo je bitna privredna manifestacija koja, uz poslovne, okuplja na hiljade i “običnih “ posetilaca. Naša Turistička organizacija promovisaće bogatu turističku ponudu grada Jagodine, koja se kontinuirano unapređuje iz godine u godinu. Nas grad je privlačan za investicije, kongrese, seminare, a prepoznatljiv je i kao grad kulture, sporta, dobre energije, šopinga i zabave. Jagodina danas, ima jedan zaokružen turisticki proizvod, koji služi kao primer, kako treba raditi i ulagati u turizam, jer naš grad u proseku poseti više od 400.000 ljudi godišnje. Zainteresovani posetioci za naše Turisticke programe i poslovnu saradnju, dobiće sve iscrpne informacije od naših promotera na štandu Turističke organizacije grada Jagodina“rela je direktorka TO Jagodina, Valentina Đorđević.
 

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime