U NEDELJU U RESTORANU „VIVO“ MODNA REVIJA BRENDA – GORANA ROCHELLE

0

U nedelju 25. februara od 19 sati, u restoranu VIVO shoping centra, kreatorka Gorana Radojević održaće modnu reviju brenda „Gorana Rochelle“. Revija je otvorenog tipa. Sve devojke koje žele da se oprobaju u ulozi modela i ponesu prelepe haljine ove modne kuće, mogu se javiti na broj 064/28-78-189, i u četvrtak, 22. februara, između 18 i 20 sati, posete modni atelje koji se nalazi u ulici Braće Dirak 80D (Wing apartmani).
2,,Pozivamo sve Jagodince i one u okruženju da u nedelju dođu, pogledaju našu reviju i provedu veče sa nama. U planu je predstavljanje dvadesetak modela iz naše poslednje kolekcije. Veliko mi je zadovoljstvo da i u mom gradu, ne samo u Beogradu, mogu da prikažem modele koje kreiram. Osim manekenki iz Beograda, dajemo priliku devojkama iz Jagodine i okolnih gradova, da ponesu naše haljine“, rekla je modna kreatorka, Gorana Radojević.

U pripremi je i modna revija u Novom Sadu, koja će biti održana u aprilu.

Jagodinka Gorana Radojević, dizajnerka koji godinama živi i radi u Beogradu, rešila je da i u Jagodini otvori modni atelje „Gorana Rochelle“.

„Došla sam na ideju da i u svom gradu otvorim atelje, jer verujem da ovde ima žena koje bi komade linije „Gorana Rochelle“ ponele. U radnji se nalaze ekskluzivnije haljine, biće svega, na proleće kupce očekuje nova kolekcija i veliko mi je zadovoljstvo da će Jagodina imati prilike da vidi modele. Ja sam rešila da rizikujem, ne mora sve da bude u Beogradu“ kaže Gorana.

Prethodni tekstTURISTIČKA AGENCIJA „NH OPTIMUM TRAVEL“ NUDI SAJAMSKE POPUSTE ZA SVE DESTINACIJE
Sledeći tekstJAGODINA NA SAJMU TURIZMA U BEOGRADU

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime