TURISTIČKA AGENCIJA „NH OPTIMUM TRAVEL“ NUDI SAJAMSKE POPUSTE ZA SVE DESTINACIJE

0

Turistička agencija „NH Optimum travel“ u Jagodini i ove godine biće na Sajmu turizma u Beogradu. Sa centralnog događaja u regionu, jagodinska turitička agencija donos BROJNE POPUSTE I POVOLJNOSTI.

Turistička agencija „NH Optimum travel“ je pripremila sajamske popuste za sve aranžmane. Iz ponude izdvajamo hotelski i apartmanski smeštaj u Grčkoj, letovanja u Španiji, Hrvatskoj, Turskoj, Crnoj Gori…obilazak evropskih metropola avionom i autobusom. U pripremi su i izleti za Sofiju, etno selo Stanišići i obilazak Svete Gore sa polascima iz Jagodine. Popusti traju do kraja februara.

Nalazimo se u tržnom centru Stara pošta, Kneginje Milice 21, lokal 3 u Jagodini. Kontakt 035/88 35 827, 060/60 61 633

Beogradski sajam krajem februara svake godine na nekoliko dana postaje „svet u malom“, ali i privredna manifestacija koja, uz poslovne, okuplja i na desetine hiljada „običnih“ posetilaca. Neko traži poslovne partnere, neko turističke aranžmane. Svakako, svi su tu i na jednom mestu predstavljaju se turističke agencije, savezi i organizacije, hoteli, turistički centri, vazduhoplovne kompanije, međunarodni tur operatori…

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime