OBEZBEDITE SVOM DETETU SIGURNO ZNANJE ZA BUDUĆNOST

0
Vaše dete provodi sate pred računarom, igrajući video igre, gledajući klipove, prelistavajući Facebook… A možete li da zamislite kako Vaše dete pravi sajtove, foto-montaže, ili svoje programe? Zahvaljujući Smile školici, ne morate da zamišljate!
Smile školica postoji baš zbog roditelja kao što ste Vi. U potpunosti smo posvećeni tome da Vašoj deci otkrijemo čitave svetove koji stoje iza naizgled običnog kućnog računara. Tu smo da im pokažemo da na računaru mogu da prave i svoje video montaže i animacije, ali da programiraju svoje video igre, pa čak i prave robote.
Pomoći ćemo vašoj deci da postanu programeri – da prepoznaju prepreke na koje naiđu, da shvate uzroke njihovog nastajanja, i načine na koje mogu da ih prevaziđu. Pokazaćemo im da programiranje ne mora da bude nešto čime se bave samo naučnici, već da i oni sami mogu da programiraju.
Plan i program naše jednogodišnje školice obuhvata sledeće oblasti: osnove rada na računaru, bezbednost na internetu, obrada fotografija, 3D modeliranje i izrada animacija, video produkcija, web dizajn, programiranje igara, i rad sa LEGO robotima.
Ako Vaše dete ima između 6 i 14 godina, pravo je vreme da mu obezbedite znanje za budućnost.
Detaljnije o programu školice, kontakt i formular za prijavu imate na linku ispod:
 

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime