Na sednici Gradskog odbora Demokratske stranke u Jagodini  izabrani su zamenik predsednika GO, predsednik Izvršnog odbora i šef  izbornog štaba. Za zamenika predsednika GO DS u Jagodini izabran je Maksimović Zoran, za predsednika Izvršnog odbora Zoran Petrović, a za šefa  izbornog štaba DS u Jagodini izabran  je Isa Vulić.

Ranije, 1. februara 2016. godine održana je sednica GrO na kojoj je izabran vd predsednik GO DS u Jagodini, Dragan Alempijević.

Sednici je prisustvovao i predsednik Izvršnog odbora DS, Goran Ćirić, koji je tom prilikom izjavio da, bez obzira na činjenicu da je nekoliko članova GO, medju kojima je i dotadašnji predsednik Aleksandar Janković, napustilo Demokratsku stranku zbog prelaska u drugu političku organizaciju, GO Demokratske stranke u Jagodini ima pun legitimitet da nesmetano nastavi sa radom i da je svaka priča o raspuštanju i uvodjenju povereništva suvišna.

Dragan Alempijević je, kao jedini predloženi kandidat za mesto vd predsenika GO DS u Jagodini, izabran jednoglasno.

U narednom periodu razmatraće se o mogućim koalicijama na lokalnom nivou i doneta je odluka da se pristupi pregovorima sa drugim političkim strankama radi zajedničkog nastupanja na predstojećim lokalnim izborima uz poštovanje odluke centrale stranke da nema koalicija sa vladajućim režimom.

Jedan komentar

  • Odgovori
    gist
    17. februara 2016.

    Ajmo „zuti“ u Ligu sampiona , dugo Vas nije bilo…