DEMOKRATE U JAGODINI IZABRALE RUKOVODSTVO – MAKSIMOVIĆ, PETROVIĆ I VULIĆ

1

Na sednici Gradskog odbora Demokratske stranke u Jagodini  izabrani su zamenik predsednika GO, predsednik Izvršnog odbora i šef  izbornog štaba. Za zamenika predsednika GO DS u Jagodini izabran je Maksimović Zoran, za predsednika Izvršnog odbora Zoran Petrović, a za šefa  izbornog štaba DS u Jagodini izabran  je Isa Vulić.

Ranije, 1. februara 2016. godine održana je sednica GrO na kojoj je izabran vd predsednik GO DS u Jagodini, Dragan Alempijević.

Sednici je prisustvovao i predsednik Izvršnog odbora DS, Goran Ćirić, koji je tom prilikom izjavio da, bez obzira na činjenicu da je nekoliko članova GO, medju kojima je i dotadašnji predsednik Aleksandar Janković, napustilo Demokratsku stranku zbog prelaska u drugu političku organizaciju, GO Demokratske stranke u Jagodini ima pun legitimitet da nesmetano nastavi sa radom i da je svaka priča o raspuštanju i uvodjenju povereništva suvišna.

Dragan Alempijević je, kao jedini predloženi kandidat za mesto vd predsenika GO DS u Jagodini, izabran jednoglasno.

U narednom periodu razmatraće se o mogućim koalicijama na lokalnom nivou i doneta je odluka da se pristupi pregovorima sa drugim političkim strankama radi zajedničkog nastupanja na predstojećim lokalnim izborima uz poštovanje odluke centrale stranke da nema koalicija sa vladajućim režimom.

1 KOMENTAR

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime