ZA ONE KOJI VERUJU U NEMAČKI KVALITET – BABOR AMPULE U SALONU „OZON ESTHETIC“

0

BABOR je nemačka kozmetička kuća prisutna na tržistu već 50 godina koja je lider u proizvodnji profesionalne kozmetike za negu lica i tela. Zablistajte uz pomoć tretmana BABOR kozmetikom u salonu OZON ESTHETIC u Čočetovoj ulici u Jagodini.

babor-3Svi BABOR tretmani zasnovani su na dugogodišnjoj tradiciji, uspešnim aktivnim sastojcima i holistickom pristupu – jer pored fenomenalnih rezultata, jako nam je važno i koliko ćete uživati u samom tretmanu! Osetite olakšanje, napunite baterije, osećajte se kao novi. Kada koži nedostaje snaga da se odbrani od štetnih uticaja spoljne sredine, ona brže stari. Advanced Biogen Tretman BABOR revitalizuje kožu uz pomoć visoko-energetskih satojaka kao što su retinol, ekstart mimoze i sveže ćelije od bundeve.

U OZON ESTHETIC salonu možete kupiti ampule BABOR linije koje možete koristiti u kućnim uslovima.

Poboljšajte tonus i izbacite toksine iz kože. Intenzivna detoksifikacija i zatezanje kože vraća licu mladalačke konture i uz pomoć odabranih aktivnih sastojaka briše tragove prevremenog starenja kože. Specijalni sastojci u našim proizvodima tope masne naslage u predelu donje vilice, preoblikujući vrat i pružajući licu mladalački izgled.

Sve informacije na 069 4708133

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime