PALMA: SVE ŠTO ŠTEDIMO IDE ONIMA KOJI NEMAJU

0

Odbornici Skupštine grada Jagodine jednoglasno su na današnjoj sednici usvojili budžet za narednu godinu u iznosu od 2.960.747.122 dinara.

„Želim da se zahvalim svim odbornicima na upornosti i radu, na predlozima kada je u pitanju dnevni red naših sednica. Takođe i koalicionim partnerima Jedinstvene Srbije, Socijalističkoj partiji Srbije i Srpskoj naprednoj stranci na kooperativnosti među partijama kakva postoji samo u Jagodini. Mi smo i u ovoj godini mnogo štedeli, a tako će biti i ubuduće. I sve te pare idu onima koji nemaju. U Jagodini odbornici ne primaju ništa, u nekim gradovima i opštinama je to i po 30 000 dinara sa dnevnicama, u Jagodini članovi Gradskog veća ne primaju plate, u nekim gradovima i opštinama je to i po 140 000 dinara bruto na mesečnom nivou“ rekao je Marković i dodao da funkcioneri ne koriste službene automobile, već građani i da nema računa za mobilne telefone, niti reprezentacija.

„Što se tiče dovođenja investitora tu je situacija malo teža nego prošlih godina. Pre je trebalo za jednu realizaciju 20 prezentacija, a danas je potrebno 80 prezentacija za jednu realizaciju. Možemo zaključiti da je ova godina što se grada Jagodine tiče bila veoma uspešna i sve ono što smo obećali, ispoštovali smo“ zaključio je Dragan Marković Palma i najavio da će 25. decembra biti održan tradicionalni prijem građana u Skupštini grada Jagodine, kada će biti deljena sredstva socijalno ugroženim građanima.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime