VUČIĆ: OČEKUJEMO NOVE INVESTICIJE

0

MIONICA – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas nova ulaganja širom Srbije i nove investicije, i da svi rade i daju sve od sebe kako bi se i investitori doveli u svaki deo Srbije i da se na tome planski i smišljeno radi.

Vučić je to rekao odgovarajući na pitanja novinara nakon otvaranja sportske hale u Mionici i naznačio da se naravno ne može očekivati da investitori isto ulažu u Beograd kao u Novi Sad, ali da se namerno i smišljeno ulaže u sva mesta u zemlji.

On je ukazao na fabrike i investicije u Kruševcu, Kraljevu, Leskovcu, Vranju, Čačku, šest fabrika u Nišu, ali istakao i značaj auto-puteva i brzih saobraćajnica koje se grade i koje će dramatično pomoći u tom prvacu, bržeg dolaska inevstitora i razvoja.

Kako je rekao ulagaće se i dalje u sportske objekte i u tom smislu ukazao na izgradnju Nacionalnog stadiona u Beogradu istakavši da ćemo se tada, kada se završi, kandidovati ne samo za organizaciju Super Kupa ili Lige Evrope već i za domaćinstvo finala Lige Šampiona.

Dodao je i da je sa Crvenom Zvezdom, Partizanom, Vojvodinom i Radnuičkcim dogoveran pomoć od 35 miliona evra ukupno za obnove i modernizacije stadiona.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime