„VREME JE ZA BEBE“ ČESTO NA JAGODINSKIM ADRESAMA

0

U emisiji Radio televizije Srbije „Vreme je za bebe“ pre Ivone Branković i Srđana Ljubisavljevića gostovali su Jagodinci – Jelena Bojić (30) diplomirani specijalni pedagog i Marko (39) koji je na doktorskim studijama na Fakultetu za primenjenog menadžmenta, ekonomije i finansija. Do svojih zvanja i karijera su stigli zajedno jer su još u toku osnovnih studija započeli svoju vezu. Emisija u kojoj je sniman porođaj i dolazak Gavrila na svet, emitovana je 2014. a ova porodica planira još dece.

vreme je za bebeb 1
detalj sa snimanja emisije

Iako su naučno potkovani o tome kolika je i kakva potreba za rađanjem, Jelena i Marko su na drugo dete ipak čekali pet godina, jer statistika je jedno, a život drugo.  Naime, prvi porođaj je bio težak i mala Milena se dugo oporavljala pod nadzorom fizijatra. Mnogo je  bilo briga i suza dok sve nije korigovano. Jeleni je bilo potrebno vreme da prevaziđe strah od ponovnog porođaja, ali njena ćerka je vodila intezivnu „kampanju“ da dobije sestru (mada nije bila razočarana ni kad je saznala da će to ipak biti brat). Tako je na svet, carskim rezom u beogradskom porodilištu bolnice „Dr Dragiša Mišović“, 27. maja stigao mali Gavrilo. Presrećni tata je pred kamerama izjavio: „Ovo je najlepši rođendanski poklon koji se može dobiti. Danas punim 37 i baš danas mi se rodio sin“.
Gavrilo je danas dobra i tiha beba, a Milena ne dozvoljava da bude isključena iz bilo koje aktivnosti oko njega. Porodica Bojić je ispratila TV ekipu rečima: „Planiramo sigurno još dece. Bar još jedno. Moramo samo da se dogovorimo koji je momenat najbolji za novu bebu i javljamo vam se ponovo“.

Prethodni tekst29.KOLO SRPSKE LIGE ISTOK
Sledeći tekstBACHELORETTE PARTY – UŽIVANJE ZA MLADU I DEVERUŠE – ORIENT TOUCH SPA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime