BACHELORETTE PARTY – UŽIVANJE ZA MLADU I DEVERUŠE – ORIENT TOUCH SPA

0

U „ORIENT TOUCH SPA“ koji se nalazi u sastavu Wing hotela u Jagodini, zanimljiva ponuda za „devojačko veče“. Naime, buduća mlada i drugarice mogu da se relaksiraju i pripremaju za svečani dan.

diana
Diana Voytenko

„Pripreme za večanje, kao što mnogi već znaju, umeju da budu krajnje stresne. Problemi se mogu javiti ako su neke stvari ostavljene za poslednji momenat ili neko nije na pravi način ispoštovao svoj deo dogovora… Razloga i situacija za nerviranje ima više nego dovoljno. Tako je jednostavno napraviti  idealan poklon za mladu pre venčanja!  Spa dan – savršeno za one koje žele da budu mažene i pažene.  Priuštite joj uživanje u predivnim tretmanima za negu lica i tela i opuštajućim masažama. U nasem Spa centru vam nudimo brojne programe za brži oporavak i pripremu za svadbene svečanosti“ kaže vlasnica Orient touch spa centra, Ruskinja Diana Voytenko.deveruse

Ritual počinje presvlačenjem u beli,  mekani bade mantil,  uživanjem u  biljnim čajevima pripremljenim po ekskluzivnoj recepturi ovog centra,  a u isto vreme noge su  potopljene u toplo mleko sa cimetom.

„Spa dan za deveruše je jedinstvena prilika  spojanja ugodnog s korisnim -bachelorette party!  U Orient Touch SPA moguće je organizovati bachelorette party pre venčanja,  jer  mlada  treba da se opusti i odmori  pre venčanja, a sve zajedno – mlada i njene prijateljice,  se moraju osecati  i izgledati savršeno! Organizujte zajedničku masažu, manikir i pedikir, trtmane lica“ preporučuje Diana.

Orient touch spa nalazi se u okviru Wing hotela u turističkom delu Jagodine, sve konsultacije i zakazivanja vrše se na broj 060 6623966.

 

 

 

Prethodni tekst„VREME JE ZA BEBE“ ČESTO NA JAGODINSKIM ADRESAMA
Sledeći tekstNEOBIČNA POJAVA NA JAGODINSKOM NEBU

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime