VETAR ODNEO DEO KROVA NA VATROGASNOM DOMU U JAGODINI

0

Košava koja od noćas duva u Pomoravlju, a povremeno dostiže i olujnu jačinu, oštetila je krov na zgradi Vatrogasnog domu u Jagodini i na velikom broju objekata po selima sa leve i desne obale Velike Morave, ali niko nije povređen.

„Na Vatrogasnom domu vetar je sa krova skinuo i polimio nekoliko tabli, nema povređenih“, izjavio je dežurni vatrogasac. On je dodao da pripadnici Vatrogasno-spasilačkog bataljona iz Jagodine, nisu danas pozivani ni na jedanu intervenciju u Pomoravskom okrugu, zbog olujnog vetra.

Predsednici Saveta Mesnih zajednica u selima uz Veliku Moravu na području Jagodine, Ćuprije i Paraćina, rekli su telefonom da su im se „ljudi žalili da im je vetar na privrednim i stambenim objektima poskidao i polupao crep i pokrivne ploče, ali da štete nisu velike i sami će ih sanirati“. U Centru za obaveštavanje u Jagodini, dežurni je izjavio, da u „Centar nije stigla ni jedna prijava o štetama u bilo kojoj opštini Pomoravskog okruga“. U Pomoravlju je posle 14 sati vetar oslabio, a počela je da pada kiša.

foto ilustracija

kurir.rs

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime