NESREĆA KOD ĆIĆEVCA: VOZ ISKLIZNUO IZ ŠINA

0
ĆIĆEVAC – Tri od 16 vagona teretnog međunarodnog voza iskliznulo je jutros i prevrnulo se sa šina na ulasku u Ćićevac i nema povređenih.

Kako su saopštile Železnice Srbije, jutros u 04.20 časova u stanici Ćićevac, na pruzi Beograd – Niš, došlo je do iskliznuća troje kola iz sastava teretnog voza. Tom prilikom došlo je do udara jednih kola u portalni stub kontaktne mreže, što je dovelo do nestanka napona na oba koloseka između stanica Paraćin i Stalać.

Stručne službe su na terenu i rade na saniranju nastalih oštećenja i očekuje se da će u toku prepodnevnih časova pruga biti osposobljena za saobraćaj. Usled radova na osposobljavanju kontaktne mreže, a do završetka sanacije oštećenih delova vozovi između stanica Stalać i Paraćin biće prevlačeni dizel vučom.

Saobraćaj je u prekidu, a trebalo bi da bude uspostavljen u toku prepodneva. Uzroci nezgode se utvrđuju, uviđaj je u toku. Zbog vanrednog događaja došlo je do poremećaja u saobraćanju te je voz iz Aleksinca vraćen u stanicu Niš, a iz stanice Paraćin upućen je prema Beogradu, dok je voz iz stanice Stalać vraćen za Niš.

Kurir.rs

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime