UZ POMOĆ KORE NARANDŽI OČISTITE DOM

0

Pomorandže mogu odlično da posluže da očistite dom od negativne energije i oslobodite prostor u kojem provodite najviše vremena za prolazak pozitivne či energije. Feng šui učitelji nas uče kako da to uradimo, pogledajte…

Po feng šuiju, kore pomorandže su odličan način da očistite dom od negativne či energije i povratite harmoniju u celom domu. Jedino što će vam biti potrebno za ovaj mali ritual čišćenja doma od negativne energije je: 3 sveže pomorandže, voda, staklena činija i sveže cveće.

Postupak:

  1. Oljuštite pomorandže i podelite koru na 9 parčića. Stavite ih u činiju i prelijte vrućom vodom.
  2. Zatim, ponavljajte sledeću pozitivnu afirmaciju: „Sa ovom ceremonijom odlazi negativna energija, a zamenjuje je pozitivna.“
  3. Stavite činiju na ulazu ukoliko želite da očistite ceo dom. Poprskajte tom vodom celu kuću i ponavljate svoju odabranu mantru i pozitivnu afirmaciju. Prođite kroz svih 9 sektora u domu i ne propustite ni ormane. Ovde pročitajte kako da osredite 9 sektora u domu.
  4. Vodu i koru bacite, a pomorandže možete koristiti za jelo.
  5. Nakon ovog feng šui čišćenja, otvorite prozore i vrata kako bi ispunili dom svežom či energijom.
  6. Postavite sveže cveće u centralni deo sobe ili doma. U narednih 9 dana tri puta zamenite cveće. Neka to bude na svaka tri dana, a poslednji buket neka ostane sve dok ne uvene     (www.lisa.rs)
Prethodni tekstIZGOREO MUŠKARAC
Sledeći tekstBOŽIĆ U GORNJOJ RESAVI OBELEŽEN FOLKLORNIM IGRAMA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime