UHAPŠEN OSUMNJIČENI ZA UBISTVO IVANA RAMIĆA!

0

Pripadnici kriminalističke policije MUP Srbija, oko 18 sati priveli su Dragana E. (37) osumnjičenog za ubistvo Ivana Ramića (28) iz Ćuprije, saznaje Infocentrala.

Ubistvo se dogodilo 27. jula 2013. godine. Policija je upala u stan u Nikčevićevoj ulici u Jagodini koji je u vlasništvu osumnjičenog i privela Dragana E. koji je u bekstvu već godinu i po dana.

nikceviceva 1
Nikčevićeva ulica u Jagodini

Ivan Ramić iz Ćuprije je ubijen sa tri hica  27. jula, 15 minuta posle ponoći ispred kafane „Koliba“. Bio je povezan sa iznudama, pranjem novca…

– Ubistvo se dogodilo ispred ugostiteljskog objekta ,,Koliba,, u Mijatovcu. Ramić je ulazio u kafanu kada je između njega i ubIce došlo do prepirke. Ubica je izvadio pištolj i ispalio nekoliko metaka Ramiću u telo. Ramića su odmah prevezli do ćuprijske bolnice ali je on preminuo na operacionom stolu, usled unutrašnjeg krvarenja u stomaku. Uviđaj su izvršili zamenik višeg javnog tužioca i istražni sudija Višeg suda u Jagodini – kaže izvor blizak istrazi.

koliba mijatoiovac
Restoran „Koliba“ u Mijatovcu

Policija je više od godinu dana pokušavala da uđe u trag osumnjičenom za ubistvu Draganu E. Pokojni Ivan Ramić bio je u grupi od šesnaestoro osoba iz Ćuprije i Paraćina koje je jagodinska policija uhapsila 2010. godine pod sumnjom da su se bavili iznudama, ucenama, trgovinom ljudima, pranjem novca, kao i davanjem i primanjem mita. Taj sudski postupak je obustavljen.

foto ubijeni Ivan Ramić

 

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime