MAJKL KIRBI ODUŠEVLJEN TIGRIĆEM (FOTO)

0

Ambasador SAD u Srbiji Majkl Kirbi razgovarao je danas sa predsednikom Skupštine grada Jagodina i liderom Jedinstvene Srbije Draganom Markovićem Palmom.

KIRBI U MUZEJU
Majkl Kirbi u Muzeju voštanih figura u Jagodini

„Impresioniram sam svime što sam video u Jagodini. Drago mi je da postoji grad koji se tako brzo razvija. Jagodina ima veliki broj investitora ali Marković ne radi samo za svoj grad, on vodi predstavnike drugih gradova sa soobom u obilazak Evrope i potragu za investitorima. Danas sam razgovarao i sa mladima na Pedagoškom fakultetu i oduševljen sam njihovim znanjem engleskog jezika, rekao je Kirbi na konferenciji za novinare.

Marković je istakao da je sa Kirbijem razgovarao o mogućnosti dolaska nekog američkog investitora a ponudio mu je i besplatno školovanje za dva studenta iz Amerike.

„Hoćemo da besplatno kod nas studiraju dva američka studenta i to na Pedagoškom fakultetu. Kirbija sam upoznao sa stavovima JS i rekao mu da podržavamo Vladu Srbije i premijera Aleksandra Vučića. Srbija može da kaže da je komunikacija sa Amerikom sve bolja, rekao je Marković.kirbi1

U pratnji domaćina, Kirbi je obišao ZOO vrt kao i turistički kompleks u Jagodini. Kirbi se fotografisao sa mladunčetom tigra koji je juče došao na svet. Kirbi je bio oduševljen bebom tigra i tražio je da čim pre dobije sve fotografije sa životinjom.

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime