UGROŽENI DA PREDAJU ZAHTEV ZA BESPLATNI SET TOP BOKS

0

Ministarstvo trgovine, turizima i telekomunikacija Srbije pozvalo je socijalno ugrožene građane da se prijave za besplatnu opremu koja omogućava prijem digitalnog televizijskog signala.

Besplatne „set-top boksove“ mogu dobiti građani koji primaju socijalnu pomoć, korisnici prava na novčanu naknadu za pomoć i negu drugog lica i penzioneri samci čija penzija nije veći od najnižeg iznosa penzije utvrđenog u osiguranju zaposlenih, navodi se u oglasu koji je ozbjavljen na sajtu tog ministarstva.

Prijavu za dodelu tih uređaja i neophodnu dokumentaciju građani podnose centrima za socijalni rad ili filijalama Fonda penzijsko-invalidskog osiguranja u zavisnosti od kategorije lica kojoj pripadaju.

Planirano je da prijavljivanje za besplatne „set-top boksove“ traje do 31. januara 2015. godine, kako bi korisnici bili u mogućnosti da pređu na prijem digitalnog signala televizije pre početka gašenja analognog signala.

Besplatni uređaji za digitalni prijem televizijskog signala biće dostavljeni na kućnu adresu prijavljenih građana, navodi se na sajtu Ministarstva trgovine, turizima i telekomunikacija Srbije.

Tanjug

Prethodni tekstMANIPULACIJA TEORIJOM ZAVERE: PELENE!
Sledeći tekstEGŠ „NIKOLA TESLA“ IZ JAGODINE DOBITNIK TESLINOG PRIZNANJA!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime