U SUBOTU PREZENTACIJA O ULAGANJU U ZLATO! VODI JE ČOVEK KOJI JE DOVEO „MEK“ U JAGODINU!

0
LJUBA JAKIC
Ljuba Jakić

U subotu, 23. maja u 12 sati u Kulturnom centru u Jagodini, biće predstavljen poslovni koncept Švajcarske firme „GOLDprofessionell“ koja omogućava građanima i firmama da kupovinom zlatnih pločica najfinije čistoće 999,99 zaštite svoj kapital od stalnog propadanja uzrokovanog neprestanim doštampavanjem novca svih valuta na svim meridijanima, zbog čega se uvećava novčana masa eksponencijalno, a novac sve manje vredi. Zlato je jedina valuta koja nikada ne devalvira.

Prezentaciju će voditi Jagodinac Ljuba Jakić, između ostalog i dugogodišnji direktor McDonlads -a koji je zahvaljujući Jakiću radio u pomoravskoj prestonici kada mnogi veći gradovi nisu imali „Mek“.

Ljuba Jakić je odrastao u Jagodini za koju ga i posle 45 godina vezuju najlepše uspomene i sećanja. Radio je kao inženjer u „Energoprojektu“, a potom doveo „McDonalds“ u Jagodinu 1998. godine kao i „KFC“, svetski lanac brze usluge u Srbiju 2007. godine. Kako sam kaže, rečnikom košarkaškog sporta kojim je započeo da se se bavi u Jagodini i nastavio decenijama potom, „sada igram odlučujuću 4. četvrtinu“ u firmi „GOLDprofessionell“ i verujem u uspeh“.

Pozivam sve svoje drugare iz detinjstva i mladosti da nam se pridruže u subotu na jednočasnovnoj prezentaciji“.   Na prezentaciji će biti prisutni i petnaestak poslovnih ljudi iz Beograda.

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime