U selu Vojska u Svilajncu radovi u punom jeku

0

Predrag Milanović, predsednik Opštine Svilajnac, obišao je radove, koji su u toku na glavnom putu u selu Vojska. Radi se rekonstrukcija puta u dužini od oko 2 km, od centra sela do visećeg mosta na Velikoj Moravi i to podrazumeva ojačanje kolovozne konstrukcije, asfaltiranje i mestimično čišćenje odvodnih kanala:
„Ovo je put koji povezuje Vojsku sa drugom opštinom i bio je u jako lošem stanju. Obzirom da je ovo glavni put u selu, kada on bude završen, praktično smo asfaltirali većinu ulica u Vojski. Ova investicija se finansira iz budžeta Opštine Svilajnac i iznosi više od 20 miliona dinara.“


Selo Vojska će dobiti i novi parohijski dom, na kom su radovi u završnoj fazi. U dogovoru sa meštanima planira se i asfaltiranje puta prema manastiru Tomić, koji je u dužini od oko 3 km, a u toku su i završni radovi na zgradi lovačkog doma, gde se postavlja nova spoljna fasada i renovira unutrašnjost zgrade:
„Lovački dom je izgrađen sedamdesetih godina prošlog veka i nikad nije završen. Rukovodstvo lovačke sekcije u Vojski i Opština Svilajnac sada rade na tome i očekujemo da će u narednih 10 dana biti završeni radovi“, zaključuje Milanović.

 

 

„SVILAJNAC NA DLANU“

Projekat se sufinansira sredstvima Opštine Svilajnac. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Prethodni tekstPočela saradnja jagodinske i indijske avio kompanije „Aero Ist“ i „Karni aerospejs“ – Indija otvara tržište za pomoravsku prestonicu
Sledeći tekstAunde Srbija radi na novim projektima – Kompanija iz Jagodine šije navlake za električni Fiat 500

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime