U JAGODINI OTVOREN „KIDS CLUB“-NAJBOLJI USLOVI, ČASOVI JEZIKA, ŠKOLA SPORTA, EKSKURZIJE

0

U sklopu WING Club hotela u Jagodini, otvoren je KIDS CLUB za boravak dece od 2,5 do 6 godina. Kids Club je savremeni objekat, urađen po najvišim evropskim standardima. Deca osim mnogo vremena za igru, uče engleski i nemački, razvijaju motoriku, uče osnovne matematičke pojmove, fizičko i likovno vaspitanje. Časove stranih jezika drži vaspitač Suzan Lejs koja dugi niz godina radi sa decom u Evropi.

4

„Imala sam iskustva u radu sa decom u mnogim dečjim objektima u svetu i ovaj u Jagodini je zaista fantastičan. Sve je novo, deca imaju mnogo novih igračaka za igru, imaju mnogo prostora za boravak, kao i divan park da vreme provode napolju. Organizovali smo mnogo aktivnosti i deca imaju dosta vremena za igru, što je veoma važno. Učimo ih stvarima na način koji njima donosi zadovoljstvo i radost, a učitelji su ljudi koji dolaze kako bi ovde podučavali decu, a radi se o pravim profesionalcima. Moram da kažem da imamo nutricionistu i vrhunske obroke“ kaže Suzan Lejs.

9

Nemačka vaspitačica dodala je i da je prednost KIDS Club-a upravo ta što deca o svetu koji ih okružuje uče na zabavan način.

„Deca uče i nemački i engleski. Deca su veoma inteligentna i pamte i razumeju sve što sa njima razgovarate, bez obzira na kom jeziku. Oni savršeno uče ono što u najmalđem periodu posadite u njihov um, zato su rane godine života fantastične za učenje jezika“ objasnila je Lejs.

10

Wing Club brine o savršenoj higijeni prostora, za decu obroke sprema kuhinja Wing Club hotela po HACCP standardima a meni je odobren od strane nutricioniste i pedijatra. Deca mogu uživati u ograđenom prostoru uređenog parka sa dečjim igralištem površine 10.000 kvadrata. Usluge Kids Club-a mogu se koristiti fleksibilno, roditelji mogu koristiti određene dane ili sate kada će njihovo dete boraviti u objektu. Takođe, Kids Club nudi i mogućnost 24 sata brige o detetu. U planu su ekskurzije i kampovi u prirodi. deca posećuju muzeje u Jagodini i okrugu, a za svu decu koje koriste usluge Kids kluba obezbeđeno je osiguranje kompanije Dunav osiguranje. Dnevni raspored izgleda ovako:

9 30 – 10 00 prijem dece

10 00 – 11 00 aktivnosti u parku

11 00 – 11 30 užina br 1

11 30 – 12 30 usmerene aktivnosti (likovna radionica, domaćinstvo, engleski jezik, priroda i društvo, grafomotoričke aktivnosti, matematički pojmovi)

12 30 – 13 00 ručak

13 00 – 15 00 vreme za odmor

16 00 – 17 00 gimnastika, sport, muzičko

17 00 – 17 30 užina br 2

17 30 – 18 00 slobodne aktivnosti

18 00 – 18 30 ispraćaj dece

12

Kids Club organizuje gimnastiku, školu jahanja, muzičko vaspitanje u saradnji sa profesorom solfeđa. Sve informacije na broj telefona 062 798 067

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime