U JAGODINI I PARAĆINU – MENSIN TEST U SUBOTU

0

U subotu 21. oktobra u Jagodini i Paraćinu održava se testiranje koeficijenta inteligencije u okviru akcije Dan inteligencije (Intelligence Day) Mense Srbije. Ova akcija se na inicijativu Mense International već nekoliko godina sprovodi u brojnim zemljama sveta. Tokom trajanja Dana inteligencije biće obavljena testiranja širom Srbije. Cilj akcije je da se skrene pažnja na intelektualni potencijal koji postoji u svakoj sredini, a koji može doprineti razvoju društva u celini.

Testiranje će u Jagodini biti održano u amfiteatru Fakulteta pedagoških nauka, Milana Mijalkovića 14, u terminu od 11 časova; u Paraćinu će se test obaviti u Mašinsko-elektrotehničkoj školi, Branka Krsmanovića bb, s početkom u 14 sati. Prijave se primaju na mestu testiranja 30 minuta ranije.

Tokom akcije Dan inteligencije, cene testiranja su povoljnije nego u redovnim terminima testiranja, i iznose 1.000 dinara za zaposlene i 700 dinara za učenike, studente, nezaposlene i penzionere.

Pravo na testiranje imaju svi kandidati koji su navršili 17 godina i koji u prethodnih godinu dana ili ukupno triput nisu izlazili na Mensin test. Više detalja na mensa.rs.

Prethodni tekstPROMOCIJA KNJIGE BISERKE JAKOVLJEVIĆ
Sledeći tekstPUTARINA OD NIŠA DO BUGARSKE – PO NOVOM CENOVNIKU

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime